De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
John Oomen
Ik heb een geweldige training dag gehad zeer interessant onderwerp DC systemen. Graag deel2.
Een goede mix van theorie en praktische voorbeelden m.b.v. rollenspel. De verschillende achtergronden van deelnemers dragen bij aan gevarieerde oefening situaties
Een goede uitleg over het onderwerp Risk based auditen met veel voorbeelden uit de praktijk. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen.
Deze training werd gegeven door een ervaren docent die met humor en deskundigheid een mooie en leerzame dag van wist te maken.
Ik ben zeer tevreden over de opleiding, het heeft veel verduidelijkt en ons ook handvaten gegeven voor de interne auditplanning. Ik vond het ook fijn om in de middag de kennis toe te kunnen passen...Ik ben zeer tevreden over de opleiding, het heeft veel verduidelijkt en ons ook handvaten gegeven voor de interne auditplanning. Ik vond het ook fijn om in de middag de kennis toe te kunnen passen in een oefening.
Machinerichtlijn in handoud en presentatie kwam niet overeen, enkele sheets ontbraken in hand-out. Tijdens de training werd vaak heen en weer geschoten tussen sheets, hierbij zou het handig zijn...Machinerichtlijn in handoud en presentatie kwam niet overeen, enkele sheets ontbraken in hand-out. Tijdens de training werd vaak heen en weer geschoten tussen sheets, hierbij zou het handig zijn als paginanummering wat meer nadrukkelijk aanwezig is (en paginanummering van de overzichtspagina zou dan beter kunnen ontbreken om verwarring te voorkomen).
Het was een goede leerzame cursus. Ik vond het vooral prettig dat wij samen oefeningen hebben gemaakt om ook te leren hoe de conditie berekening hoort.
Perry Le Doux
Het was een heerlijk goede training. Fijne eerlijk oprechte leraar en erg veel nuttige leerzame informatie gekregen. Wellicht wat kleine praktijkvoorbeelden afhankelijk van de doelgroep zou goed...Het was een heerlijk goede training. Fijne eerlijk oprechte leraar en erg veel nuttige leerzame informatie gekregen. Wellicht wat kleine praktijkvoorbeelden afhankelijk van de doelgroep zou goed zijn maar voor ons was dit niet echt nodig.
Erg goed, de norm wordt goed uitgelegd en is toe te passen in de praktijk! Er zat wel wat overlap in met de eerste dag voor de mensen die dag 1 niet gevolgd hadden, dat was wat jammer
Een interessante training waar niet alleen focus was op de theorie maar ook een gezonde mix van praktijk voorbeelden.