De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Dhr. Ricardo van Ek
De training was goed om weer het een en ander op te frissen. Maar het niveau qua training zaten er wel echt dingen bij dat ik zoiets had waarom weet je dat niet.. maar heeft ook met niveau van de...De training was goed om weer het een en ander op te frissen. Maar het niveau qua training zaten er wel echt dingen bij dat ik zoiets had waarom weet je dat niet.. maar heeft ook met niveau van de groep te maken
Prettige cursus met veel praktijk voorbeelden
Goede training. Duidelijke uitleg en voorbeelden. Fijn dat de docent geen technische achtergrond heeft. De nadruk bleef hierdoor op het wettelijke deel liggen.
Stan Korten
De opleider had veel inhoudelijke kennis en gebruikt praktijk voorbeelden van de mensen die de training volgen. Dit maakt het laagdrempelig en goed te volgen.
Training liep behoorlijk uit.
Dhr. Jan Schoester
De best wel stoffige stof is goed en duidelijk uitgelegd zonder kleine oogjes te krijgen. Daarna nog wel wat huiswerk meegekregen om na te kijken
Dhr. Lex de Vries
Droge kost, maar goed gebracht door Theo de Breed. Hij is zeer deskundig op dit terrein. De koffie corner en het restaurant is fantastisch! Heerlijk geluncht.
De training werd op een ontspannen manier in een kleine (9 p) gegeven en dat was zeer prettig. Wat ik wel een nadeel vind is dat er geen boek wordt uitgereikt.
Dhr. Robert Mooij
Hoewel de stof vrij taai is, wist Klaas dit heel goed en enthousiast te brengen, waardoor je de aandacht er goed bij wist te houden. Ik heb aandachtig de dag kunnen volbrengen.
Goed opgezet duidelijke uitleg. jammer dat er geen presentatie op papier was voor de cursisten i.v.m. aantekeningen maken