Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

De trainer geeft zeer waardevolle praktijkvoorbeelden gerelateerd aan de norm. Door hem gaat de norm ook leven en is deze ook beter toe te passen.

Het werd op een zeer prettige manier gebracht, genoeg ruimte voor praktijkvoorbeelden en vragen. Veel zaken waren al bekend, maar enkele nog niet, het was zeer verhelderend.

Het was een goede training, fijne mix aan deelnemers. Veel ruimte voor ervaringen uit de praktijk, wat de lesstof ook aansprakelijk maakt. Iets meer aandacht zou er mogen zijn voor de relatie... Het was een goede training, fijne mix aan deelnemers. Veel ruimte voor ervaringen uit de praktijk, wat de lesstof ook aansprakelijk maakt. Iets meer aandacht zou er mogen zijn voor de relatie tussen NEN 7510 en ISO-normen en EU-regelgeving, zoals NISII.

De docent heeft weer goed werk geleverd. Nuttig en prettig. Kritisch ben ik op jullie, NEN. Dit moet niet alleen als feedback worden gelezen, maar ook als KLACHT. 1) helaas hadden mijn vrouw en ik... De docent heeft weer goed werk geleverd. Nuttig en prettig. Kritisch ben ik op jullie, NEN. Dit moet niet alleen als feedback worden gelezen, maar ook als KLACHT. 1) helaas hadden mijn vrouw en ik die dag een begrafenis van een voor ons heel belangrijk iemand. Mijn vrouw heeft een hernia, dus ik ben haar chauffeur. Ik heb dit direct na ontvangst van de rouwkaart gemeld met een verzoek de opleiding op een andere datum te mogen volgen. U zei dat kon, mits ik 50% van de prijs zou betalen. Dat is krankzinnig veel voor een zelfstandig ondernemer zoals ik, mij dwingend alsnog die dag te gaan volgen. Mijn vrouw heeft met pijn de tocht van heen Van Gouda naar Den Bosch gemaakt, zelf ben ik eerder vertrokken om haar daar op te halen voor de terugreis. De dienst heb ik gemist. Ik heb u teruggehaald over mijn ongenoegen, u heeft niet gereageerd. 2) een punt dat ook geldt ook voor de eerste opleiding die door mij is gevolgd. U heeft mij samen met de cursus ook de sheetpresentatie van de docenten gestuurd, maar niet de onder liggende norm van 27001 en verwante normen. Ik had verwacht dat deze daarom wel tijdens de opleiding zouden worden uitgedeeld, maar dat was niet het geval. Datzelfde gold ook voor de tweede opleiding. In beide gevallen heb ik alle aan mij toegezonden webpagina's doorgeploegd. Nergens staat expliciet of impliciet dat ik geacht wordt de norm(en) zelf aan te schaffen. Uiteraard is dat wel het geval, plus de verwante normen. Ik ben deze alsnog aan gaan schaffen, tegen extreem hoge prijzen. Prijzen die grote bedrijven zich misschien kunnen permitteren, maar die ik ervaar als een hoge drempel. U heeft uw webpagina's voor de opleiding zo opgezet dat ze alle informatie voor de opleiding omvatten, dus kom niet aan met eventuele kleine letters, elders verstopt op uw website. Ik zie deze nakomende kosten als een gedwongen koppelverkoop, een economisch delict en zal hier, afhankelijk van uw antwoord, aangifte voor doen. Dr. D.P. Noordhoek

Training is goed alleen een beetje langdradig. Op begeven moment wordt je gewoon suf omdat je heel de dag voor je uit zit te staren. Misschien een optie voor in de toekomst om het variabel te maken... Training is goed alleen een beetje langdradig. Op begeven moment wordt je gewoon suf omdat je heel de dag voor je uit zit te staren. Misschien een optie voor in de toekomst om het variabel te maken door tussendoor wat activiteiten te doen of iets dergelijks

Zonder enige voorkennis bleek toch wel dat dit erg veel de diepte in ging, ik had de indruk dat voorkennis niet noodzakelijk was maar wellicht heb ik dat niet goed begrepen. de training was goed en... Zonder enige voorkennis bleek toch wel dat dit erg veel de diepte in ging, ik had de indruk dat voorkennis niet noodzakelijk was maar wellicht heb ik dat niet goed begrepen. de training was goed en dat ik het anders verwacht had ligt meer aan mij dan aan de training.

Ik had gehoopt meer gerichte kennisdeling mogen ontvangen (was erg generiek en niet specifiek (SMART) voor ons werk, ondanks dat het een in company opleiding was.

De docenten zijn vriendelijk, benaderbaar en enthousiast. het begin was duidelijk een inleiding, vanaf vloeistofklassen werd het interessant.

Goede training, goede praktijk voorbeelden soms wat foto's van slechte kwaliteit

Ik verwachte iets meer over de regel en wetgeving