Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Dhr. Martijn Schipper

Boeiende training, de dag vloog om

De training was zeer leerzaam en verhelderend. De docent bracht de stof duidelijk met veel voorbeelden, waardoor de kennis en het begrip van de norm sterk toegenomen is.

Fijne praktijkgerichte training, heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Sterke punten, veel interactie. Verbeterpunten ik vond de inleiding was wat lang.

De cursusleidsters waren beide zeer kundig en hadden een brede kennis. Er was voldoende ruimte om eigen casuïstiek in te brengen en deze te bespreken. Alle cursisten gaven input waardoor er veel te... De cursusleidsters waren beide zeer kundig en hadden een brede kennis. Er was voldoende ruimte om eigen casuïstiek in te brengen en deze te bespreken. Alle cursisten gaven input waardoor er veel te leren viel. De diversiteit van werkveld van de cursisten droeg er aan bij dat de inhoud van de cursus op een hoger abstractie niveau behandelt werd.

Pouw kan van een document die geen monteur meer begrijp weer begrijpelijke taal maken. Echt geweldig hoe hij dat vertel

Training was interessant en goed en prettig gegeven. genoeg ruimte voor vragen specifieke situaties.

Joost Devilee

De instructeur was ter zake kundig. Ik heb veel geleerd.

De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had niet per se hoge verwachtingen, maar ik dacht dat het wel droge stof zou worden. De docent en de opbouw van de training heeft het zeker... De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had niet per se hoge verwachtingen, maar ik dacht dat het wel droge stof zou worden. De docent en de opbouw van de training heeft het zeker levendig gemaakt. Vooral de tweede dag van de training was erg nuttig om de norm concreet te maken en de toepasbaarheid op ons werk te laten zien.