Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Trainer met praktijk ervaring die het zo weet te brengen dat je de droge stof toch kan verwerken.

C.A Foekens

Prima uitleg en veel praktijk voorbeelden.

Het was veel theorie en weinig praktijk. Helaas hebben we niet heel veel nieuwe dingen geleerd en werden de PowerPoint sheets aan het einde van de middag snel doorheen gegaan omdat we er nog veel... Het was veel theorie en weinig praktijk. Helaas hebben we niet heel veel nieuwe dingen geleerd en werden de PowerPoint sheets aan het einde van de middag snel doorheen gegaan omdat we er nog veel niet behandeld hadden.

Helder en concreet. Leverde goede handvatten op.

Mevr. Myrthe Terpstra

Mijn verwachting was alle ins en outs van de NEN 7510 te horen, zodat ik echt de regels uit de norm goed ken en zelf vervolgens kan toepassen. Ik vond dat we erg op de oppervlakte bleven hangen en... Mijn verwachting was alle ins en outs van de NEN 7510 te horen, zodat ik echt de regels uit de norm goed ken en zelf vervolgens kan toepassen. Ik vond dat we erg op de oppervlakte bleven hangen en veel te lang bleven plakken bij vragen uit de groep waardoor we weinig toekwamen aan de diepte ingaan.

Goede introductie in het onderwerp, sterke trainer. Sterke punt was de interactie tussen deelnemers waar veel ervaringen gedeeld werden. Les materiaal enigszins 'weining' en/of (te) beknopt weer... Goede introductie in het onderwerp, sterke trainer. Sterke punt was de interactie tussen deelnemers waar veel ervaringen gedeeld werden. Les materiaal enigszins 'weining' en/of (te) beknopt weer gegeven. zou meer behoefte hebben aan volledigere documentatie van bijvoorbeeld beheersmaatregelen.

Fijne training, prettige trainers, kleine groep (6 trainees) wat zorgde voor een prettige dynamiek. Al met al voldaan aan mijn verwachting. De toegereikte handvatten en praktijkvoorbeelden zijn zeer... Fijne training, prettige trainers, kleine groep (6 trainees) wat zorgde voor een prettige dynamiek. Al met al voldaan aan mijn verwachting. De toegereikte handvatten en praktijkvoorbeelden zijn zeer waardevol.

Positief: voldoende mogelijkheden voor interactie en vragen. verbeterpunt: wat mij betreft kon het tempo wel wat hoger...., maar het scheelt natuurlijk wel of je veel of weinig ervaring hebt met... Positief: voldoende mogelijkheden voor interactie en vragen. verbeterpunt: wat mij betreft kon het tempo wel wat hoger...., maar het scheelt natuurlijk wel of je veel of weinig ervaring hebt met kwaliteit(sdenken)...