Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Goed opgezette presentatie en genoeg aandacht voor tussendoor vragen

Training is leuk om kennis te maken met de NEN1010 norm en wat er mee bereikt moet worden. De additionele sheets van Ton waren ook informatief en een hand-out zou aan te bevelen zijn.

Erg leerzame en interactieve dag. Je kan merken dat de docent een heleboel ervaring heeft en daarom goede voorbeelden kan geven. Daarnaast ook fijn dat er genoeg korte pauzes worden gehouden om te... Erg leerzame en interactieve dag. Je kan merken dat de docent een heleboel ervaring heeft en daarom goede voorbeelden kan geven. Daarnaast ook fijn dat er genoeg korte pauzes worden gehouden om te zorgen dat niet iedereen afgeleid raakt.

J.J. van Hameren

De docent ging goed op onze vragen in. Vooral de vragen uit de praktijk die wij hadden heeft hij goed verwoord.

A.A. Mewa

Deze training vond ik veel leuker omdat we veel dieper in de praktijk gingen. normaal waren het veel sheets en veel voorlezen dan valt de aandacht sneller af.

Mevr. Karima El Harchaui

De training was erg interessant en leerzaam. Ik heb Monique als een geduldige en aangename trainer ervaren. De lunch en pauze-training balans waren heel goed. Er was voldoende ruimte om vragen te... De training was erg interessant en leerzaam. Ik heb Monique als een geduldige en aangename trainer ervaren. De lunch en pauze-training balans waren heel goed. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Er zijn geen verbeterpunten wat mij betreft.

Sterke punten: De docent had veel kennis en ervaring. En wist, ondanks dat het 'droge kost' is, deze toch op een goed te volgen manier te brengen. De presentatie was ook uitgebreid en duidelijk.... Sterke punten: De docent had veel kennis en ervaring. En wist, ondanks dat het 'droge kost' is, deze toch op een goed te volgen manier te brengen. De presentatie was ook uitgebreid en duidelijk. Zwakke punten heb ik niet gevonden.

De training heeft duidelijkheid gegeven hoe in de praktijk een medische ruimte te beoordelen en de metingen uit te voeren.