De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Duidelijke training en tempo was goed. Werd ook veel aandacht besteed aan onze manier van werken en de verbetering daarvan net als onze inspectierapportages.
Een herhaling cursus is een opheldering van veranderingen die doorgevoerd zijn.
Goede voorbeelden uitleg enz.
Top training leerzaam
Goede mix van theorie en praktijk (rollenspel) en ook de vertaling naar de provinciale omgeving. Wel veel sheets die soms als 'voorlezen' werd ervaren
De docent had goede kennis van het vak en gaf op een relaxed manier de cursus
De training was goed en waardevol. Sterke punten zijn: Een zeer goede en ervaren trainer, goede interactie met de groep, goede structuur en gedeelde presentatie print-out. Verbeterpunten zijn:...De training was goed en waardevol. Sterke punten zijn: Een zeer goede en ervaren trainer, goede interactie met de groep, goede structuur en gedeelde presentatie print-out. Verbeterpunten zijn: Deze training is qua volume erg lastig (of bijna onmogelijk) in een dag (9:30-16:30) af te krijgen. De diversiteit van de groep maakt het ook niet makkelijker omdat elke doelgroep verwacht dat de 9001 norm voor hun eigen branche goed uitgelegd zal worden. Hiervoor is deze training simpelweg te kort qua lestijd.
Rick Chaudron
Duidelijke training en veel interactie, waardoor lesmateriaal meer beleving krijgt. Erg tevreden.
Goede opfrisser
Sloot goed aan bij de praktijk zijn echter te veel onderwerpen voor een dag en ook wisselend kennisniveau deelnemers maakt maatwerk moeilijk