De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Jaap Tol
De training was goed en alles werd duidelijk uitgelegd ook d.m.v. schetsjes.
Henri de Boer
Prettige sfeer, persoonlijke aandacht, aantrekkelijke presentatie, prima hand-out. Soms werd de stof wel snel behandeld, er was wel altijd ruimte om vragen te stellen of opmerkingen te maken.
Duidelijke uitleg en begeleiding. De focus aan het eind van de dag voor de Norm zelf had evt. anders verdeeld kunnen worden.
Ik vond het fijn dat de gehele norm werd doorgenomen in de 2 cursusdagen. Ook het aantal deelnemers was goed. De docent was prettig en dacht goed mee. Jammer dat van te voren niet duidelijk is...Ik vond het fijn dat de gehele norm werd doorgenomen in de 2 cursusdagen. Ook het aantal deelnemers was goed. De docent was prettig en dacht goed mee. Jammer dat van te voren niet duidelijk is aangegeven dat het de Engelse versie betrof (eigenlijk logisch), maar toch niet helemaal verwacht. Ook was het bijhouden van wat nu de wijzigingen waren lastig. Ik heb het in mijn kladblokje opgeschreven, maar dat was ook niet ideaal (lastig terug te lezen).
Mijn algemene ervaring over de training is goed. Het is mij meer duidelijk wat de verantwoordelijkheden van een interne auditor is bij het auditen van informatiebeveiliging. Ik heb gemerkt dat wij...Mijn algemene ervaring over de training is goed. Het is mij meer duidelijk wat de verantwoordelijkheden van een interne auditor is bij het auditen van informatiebeveiliging. Ik heb gemerkt dat wij (met het auditteam) te diep willen doorvragen naar bepaalde onderwerpen van informatiebeveiliging terwijl we niet veel kennis hebben over deze onderwerpen (soms zijn onderwerpen heel erg IT-gericht). Het gaat er om dat wij procesgericht auditen, niet meer niet minder.
Handig, maar wel jammer dat hij zeer Engels was
Ik vond het prettig dat de stof van de eerste module nog weer werd herhaald, echter nam dit naar mijn mening wel veel tijd in beslag en werd dit gedaan omdat er cursisten aanwezig waren die module 1...Ik vond het prettig dat de stof van de eerste module nog weer werd herhaald, echter nam dit naar mijn mening wel veel tijd in beslag en werd dit gedaan omdat er cursisten aanwezig waren die module 1 niet hadden gevolgd. Dit is mij het meest bij gebleven. Jammer dat de evaluatie nu pas beschikbaar komt.
De basis is goed behandeld. Ik had graag wel meer voorbeelden gezien van het opstellen van 'planning', 'plan' en 'report'.
Dhr. Willem Braam
Trainer met goede inhoudelijke kennis. Veel ervaring. Veel geleerd
Fokko v.d. Struik
De cursus heeft aan mijn verwachting voldaan. Ik ben er geheel blanco ingestapt. De NEN is in staat om binnen 2 dagen je mee te nemen in de beoordelingssystematiek. Ik moest aan systeem auditor...De cursus heeft aan mijn verwachting voldaan. Ik ben er geheel blanco ingestapt. De NEN is in staat om binnen 2 dagen je mee te nemen in de beoordelingssystematiek. Ik moest aan systeem auditor enorm wennen aan deze manier van auditen. Maar zal me dit zeker eigen maken in de praktijk.