Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Dirk,D van Oosten

Ik vond het een nuttige uitleg van een ervaren docent.

Marco heeft heel veel kennis & ervaring, en kan de theorie met heel veel praktijkervaring larderen. Wat de training nog beter zou maken, is om ook de TenneT implementatie/documenten al mee te nemen.

Italo Baltus

De docent was vriendelijk en behulpzaam, wist veel te vertellen over het onderwerp en nam ook de tijd om een paar vragen, welke niet echt duidelijk te beantwoorden zijn volgens de NEN, te... De docent was vriendelijk en behulpzaam, wist veel te vertellen over het onderwerp en nam ook de tijd om een paar vragen, welke niet echt duidelijk te beantwoorden zijn volgens de NEN, te beantwoorden in de pauze. Ik heb geen verbeterpunten te noemen.

Vooral het ochtend gedeelte was interessant, het middaggedeelte was wellicht iets te uitgebreid en te veel op de details.

De training is direct praktisch toepasbaar. De instructeur geeft duidelijke uitleg en heeft veel kennis van zaken.
Als tip zou de koffie en lunchpauze in de presentatie opgenomen kunnen worden

Mijn ervaring is zeer goed. Ik heb toch weer wat geleerd. Er werd zeer goed opengestaan voor vragen die vakkundig zijn behandeld/beantwoord. De cursus is met een gezonde dosis humor en... Mijn ervaring is zeer goed. Ik heb toch weer wat geleerd. Er werd zeer goed opengestaan voor vragen die vakkundig zijn behandeld/beantwoord. De cursus is met een gezonde dosis humor en begrijpelijkheid gegeven.

Jan Vlasma

Sterk punt is een docent met ervaring die duidelijk de basis weergeeft.

Peter Linssen

Sterke punten: duidelijke set van normen en richtlijnen, trainer met veel kennis, praktijkoefeningen. Verbeterpunten: in de training werd vaak verwezen naar diverse (management/communicatie/etc.)... Sterke punten: duidelijke set van normen en richtlijnen, trainer met veel kennis, praktijkoefeningen. Verbeterpunten: in de training werd vaak verwezen naar diverse (management/communicatie/etc.) modellen. Soms werden ze snel geraakt, maar dat leverde mi geen toegevoegde waarde. Of omdat het niet interessant was voor de doelgroep of omdat de tijd (2 dagen training) te kort was. Een volgende keer dan liever modellen weglaten. Verder zou de opbouw van de training wat 'vloeiender' kunnen. Bijvoorbeeld door de lijn van het asset management hoofdproces voortdurend als kapstok te hanteren (zelfs letterlijk door deze in het lokaal zichtbaar op te hangen) waaronder andere onderwerpen hangen die dan daaraan te relateren zijn.

Mevr. Nathalie de Lange

Zeer fijne training, juiste informatie en snelheid, informele sfeer, kennis trainster up to date. Fijne locatie. Veel ruimte voor vragen.

Training was qua opzet prima. Alle relevante informatie is besproken. Maar het is op een high level niveau gebracht. Waardoor het voor mij wat lastiger is om het met mijn huidige rol binnen TenneT... Training was qua opzet prima. Alle relevante informatie is besproken. Maar het is op een high level niveau gebracht. Waardoor het voor mij wat lastiger is om het met mijn huidige rol binnen TenneT invulling aan te kunnen geven. Het heeft mij wel inzicht gegeven in wat deze standaard inhoudt. Maar ik zal het niet als een "eindgebruiker" nodig hebben, maar het was voor mij meer als ter kennisgeving en beter begrip. Je merkt ook dat de trainer er wel veel van af weet en er goed over kan vertellen.