De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
De training was zeer goed constructief op gebouwd, en met zeer goed onderbouwd met casus, mocht misschien iets meer voorbeelden zijn die binding hebben met elektro.
De houding en enthousiasme van de trainer was zeer goed. Ben geboeid van begin tot einde van de training. ( het gevoel, hier kunnen we nog een dag over van gedachte wisselen ) De training heeft voor...De houding en enthousiasme van de trainer was zeer goed. Ben geboeid van begin tot einde van de training. ( het gevoel, hier kunnen we nog een dag over van gedachte wisselen ) De training heeft voor mij bevestigd dat we bij ons bedrijf op de goede weg zitten, tevens enkele aandachtspunten binnen ons bedrijf bloot gelegd.
Naar bleek, wordt vergelijkbare training ook aan niet ET opgeleide gegeven. Het is zeker aan te bevelen, echter in geval van NEN3140 zie ik graag meer ET gerelateerde voorbeelden en uitwerkingen.Naar bleek, wordt vergelijkbare training ook aan niet ET opgeleide gegeven. Het is zeker aan te bevelen, echter in geval van NEN3140 zie ik graag meer ET gerelateerde voorbeelden en uitwerkingen. Immers als ET-er ben ik niet zo geïnteresseerd in hoe een rechtbank tot een uitspraak is gekomen bij een metro ongeval. Als persoon was het echter wel interessant om dit nader uitgespit aan te horen.
Michiel Taminiau
Deze training was echt interessant. Hij had nog best een paar uur langer mogen duren!
Sterke punten: 1. Zeer deskundige trainers; 2. Er is veel interactie tijdens de training (tussen trainers en cursisten + tussen cursisten onderling); 3. Trainers geven voorbeelden en...Sterke punten: 1. Zeer deskundige trainers; 2. Er is veel interactie tijdens de training (tussen trainers en cursisten + tussen cursisten onderling); 3. Trainers geven voorbeelden en uitleg op basis van door cursisten aangedragen cases; 4. Tijdig op de hoogte gesteld door NEN Training van toegang tot het account en de deadline voor het inleveren van huiswerk voor de training.
Verbeterpunten: Geen.
- De uitwisseling tussen de verschillende deelnemers en de docenten vond ik zeer verhelderend en interessant - Gelukkig geen algemene toelichting maar een duidelijke uit de praktijk komende...- De uitwisseling tussen de verschillende deelnemers en de docenten vond ik zeer verhelderend en interessant - Gelukkig geen algemene toelichting maar een duidelijke uit de praktijk komende uitleg over de verschillen tussen de tredes
Dhr. Jaap Bijl
Positief: delen van ervaringen tijdens de training, de voorbereidingsopdracht, interpretaties van diverse normelementen. Verbeterpunten: ik had graag meer willen weten over ervaringen met de...Positief: delen van ervaringen tijdens de training, de voorbereidingsopdracht, interpretaties van diverse normelementen. Verbeterpunten: ik had graag meer willen weten over ervaringen met de wijze van rapportage van tr.4 / tr.5 audits bij grote organisaties.
Harry Verkaik
Was goed met trainers en collega’s te praten over SCL
Interessante training met goede uitleg en kennis Verbeterpunten weet ik zo niet alleen de lunch kan beter
Heel goede cursus theoretische materie heel praktisch uitgelegd. Inhoud voldeed boven verwachting.