De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Dhr. Dionysi Gounalakis
Duidelijke materie, fantastische leraar. Deze man heeft passie voor het vak en weet het goed over te dragen!
Het was goed dat de trainer tijdens de voorstelronde al uitgebreid aandacht schonk aan de verwachtingen die de cursisten hadden van de training. Volgens mij is er voldoende aandacht geschonken aan...Het was goed dat de trainer tijdens de voorstelronde al uitgebreid aandacht schonk aan de verwachtingen die de cursisten hadden van de training. Volgens mij is er voldoende aandacht geschonken aan de vragen en verwachtingen van de cursisten.
Goede en prettige uitleg, voldoende ruimte voor vragen en extra uitleg
Inhoudelijk goed, docent vakinhoudelijk goed. Deze training is een vervolg op de training "veilige schakelkasten NEN-EN-IEC 61439". Het ochtenddeel mag wat mij betreft minder herhaling van de deze...Inhoudelijk goed, docent vakinhoudelijk goed. Deze training is een vervolg op de training "veilige schakelkasten NEN-EN-IEC 61439". Het ochtenddeel mag wat mij betreft minder herhaling van de deze stof.
Dhr. Tristan Linck
Lesstof aanwezig, docent aanwezig en ook nog een vakinhoudelijk goede docent!
Dhr. Reinout van Noort
Ik vond het een zeer goede training met een goede verdeling tussen praktijk en theorie. Handige tips en documentatie. Moet er dan toch iets verbeterd worden, zou wat mij betreft meer stil gestaan...Ik vond het een zeer goede training met een goede verdeling tussen praktijk en theorie. Handige tips en documentatie. Moet er dan toch iets verbeterd worden, zou wat mij betreft meer stil gestaan kunnen worden bij verschillende maatregelen en middelen om de directie/organisatie bij te sturen.
de heer J.C.A. Hendrikx
Goede praktijkvoorbeelden getoond. Direct hands-on aan de slag met de stof. Helder uitgelegd en ruimte om eigen input te geven of vragen te stellen.
Dhr. Jan van der Horst
De trainer was goed de accommodatie (en lunch) waren goed de organisatie (door NEN) is slecht !!! omdat: - geen duidelijke terugkoppeling aanmelding geen adresgegevens WAAR STAT HET ADRES VAN DE...De trainer was goed de accommodatie (en lunch) waren goed de organisatie (door NEN) is slecht !!! omdat: - geen duidelijke terugkoppeling aanmelding geen adresgegevens WAAR STAT HET ADRES VAN DE OPLEIDING???????????????? OP DE WEBSITE HEB IK KUNNEN VINDEN DAT HET IN CAPELLE IS - trainer was niet geïnformeerd over mijn komst - op zondag 6 november heb ik een aantal vragen in moeten vullen t.b.v. de trainer, deze waren NIET bij de trainer bekend - de trainer gaf aan een nieuwe presentatie bij u te hebben aangeleverd, echter blijft u keer op keer de oude presentatie verspreiden WAARDOOR de door u verstrekte papieren presentaaie niet actueel is samengevat: trainer top, gebouw top, organisatie NEN slecht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE TRAINER WAS NIET VAN MIJN DEELNAME OP DE HOOGTE MIJN TIJD DIE IK VOORAF IN DE VRAGEN HEB GESTOGEN WAS VOLSTREKT NUTTELOOS, OMDAT DEZE DE TRAINER NIET HADDEN BEREIKT NEN, u bent een ballenclub
Mijn ervaring is positief! Ik heb mijn vragen kunnen stellen en duidelijke antwoorden gekregen waar ik wat mee kan. Verder vind ik dat Johan met passie kennis overbrengt. We hebben veel onderwerpen...Mijn ervaring is positief! Ik heb mijn vragen kunnen stellen en duidelijke antwoorden gekregen waar ik wat mee kan. Verder vind ik dat Johan met passie kennis overbrengt. We hebben veel onderwerpen behandeld. Wellicht iets te veel voor 1 trainingsdag.
Dhr. Wijnand Weerdenburg
Excellente docent die in normale taal de ingewikkelde materie kan uitleggen