Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Ik vond het een leuke ochtend waarin we een introductie kregen in de SCL. Ik had de verwachting dat het meer over de ladder zelf zou gaan, het is ten slotte een introductie in de SCL. De praktijk... Ik vond het een leuke ochtend waarin we een introductie kregen in de SCL. Ik had de verwachting dat het meer over de ladder zelf zou gaan, het is ten slotte een introductie in de SCL. De praktijk was dat het veel ging over hoe cultuur tot stand komt, wie daar een rol in heeft en de verschillen van focus op veiligheid vroeger en nu. We sloten af met uitleg hoe de certificering werkt, hoe het rapport eruit ziet en informatie over/voor auditoren. De training leek voor mijn gevoel gemotiveerd vanuit de NEN met haar belangen en niet zo zeer hoe de maatschappij veiliger kan worden. Niek is een fijne trainer en het is prettig om naar hem te luisteren.

De uitleg in de ochtend en vroege middag was erg nuttig. Het gaf een goed overzicht en kapstok om de norm te begrijpen. De vele anekdotes die de trainer gaf waren een mixed blessing. Aan de ene... De uitleg in de ochtend en vroege middag was erg nuttig. Het gaf een goed overzicht en kapstok om de norm te begrijpen. De vele anekdotes die de trainer gaf waren een mixed blessing. Aan de ene kant verhelderend en maakten het onderwerp levend. Aan de andere kant soms ook veel tijd. En niet altijd direct duidelijk waar het verband was met het specifieke topic op dat moment.
Het laatste deel (15:00-16:30) ging over de lijst met maatregelen. Dit was vervelend en zette eerlijk gezegd een domper op de hele training. We gingen zo snel door de lijst met maatregelen heen, dat het eigenlijk neerkwam op 'voorlezen'. Ik had liever gehad dat men het meer geaggregeerd zou aanpakken ("Er zijn x maatregelen die te maken hebben met mensen. Dit moet je dus afstemmen met HR. Denk aan onderwerpen als ... Wat zou bij jullie beter kunnen? "). Of, als dat niet kan, dan veel meer tijd inruimen (mogelijk een tweede dag?). Of bewaren voor de vervolgtraining, waarbij je ingaat op de norm in de praktijk.

Dhr. M. de Vries

Ik heb een solide basis opgedaan van wat de norm precies inhoudt en ben goed op de hoogte van de veranderingen die de overstap naar de nieuwe 2.0-norm met zich meebrengt.

Dit helpt me om...

Dit helpt me om de aanpassingen soepel door te voeren en eventuele nieuwe vereisten tijdig te implementeren.

De training was voor mij zeer leerzaam , aangezien ik tips vanuit deze training kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden

De training was boven verwachting. Er was voldoende aandacht voor de vragen/situaties vanuit de deelnemers waardoor het naast de standaard informatie, een hele passende training was.

Training was goed in elkaar gezet, profesioneel en interactief.
Training was goed in elkaar gezet, profesioneel en interactief.
digitale materiaal in modern, milieu vriendelijk, maar kan geen aantekening bij de behandelde thema schrijven. Je schrijft het op het schrijfbblok.

Vrijheid om te discussiëren en in de groep en terugkoppeling te krijgen.

Interessante lesstof. deze introductie in de conditiemeting was voor mij genoeg
Voor mij is het duidelijk dat ik hier in niet verder ga
De stof is voor mijn functie niet relevant

Voor mij was het deels een opfrisser,en deels nieuwe onderwerpen t.a.v.de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden
de laatste jaren.
Heel interessant.

Goede spreker. Kan zich duidelijk verwoorden. Interessante stof.