De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Duidelijke uitleg , ruimte voor vragen en zeer kundige docent.
Lout van Ierssel
Klassikaal is veel zenden, ligt groten deels aan de materie, deze leent zich niet voor een wow presentatie. les materiaal daar in tegen staan slordigheden in die het er niet duidelijker op maken....Klassikaal is veel zenden, ligt groten deels aan de materie, deze leent zich niet voor een wow presentatie. les materiaal daar in tegen staan slordigheden in die het er niet duidelijker op maken. verder is er sprake van veel overlap tussen de verschillende modules, herhaling op herhaling. in de praktijk is het lastig om te beginnen. maar dat is meden te danken aan gebrek aan structuur van mij als cursist door vaker te inspecteren ontstaat een natuurlijke werkflow. de praktijk tips van de docent zijn zeer nuttig en welkom .
Vond het geven moment te lang dradig worden je begon je aandacht te verliezen werd te veel in gegaan op de normen eisen .
Voor een medewerker die geen bouwkundige achtergrond heeft is het best veel info
Duidelijke uitleg
Dhr. Henk de Meester
Het is een goede training met een kundige trainer. Minpuntje was dat er oefeningen zijn waarvoor een norm nodig is die voor ons niet beschikbaar is gesteld.
Als verbeterpunt wil ik opmerken dat in de gestuurde bijlagen niet alle informatie voorhanden was om de vragen/opdrachten goed te kunnen uitvoeren. Zo waren een aantal tabellen waar in de...Als verbeterpunt wil ik opmerken dat in de gestuurde bijlagen niet alle informatie voorhanden was om de vragen/opdrachten goed te kunnen uitvoeren. Zo waren een aantal tabellen waar in de vraagstelling naar werd verwezen niet beschikbaar gesteld.
Ik ging blanco de training in. Ik had op dit gebied nog weinig kennis. Ik vond het een leuke en leerzame dag. Ik heb een goed inzicht gekregen in risicomanagement. Ook de opdrachten tijdens de...Ik ging blanco de training in. Ik had op dit gebied nog weinig kennis. Ik vond het een leuke en leerzame dag. Ik heb een goed inzicht gekregen in risicomanagement. Ook de opdrachten tijdens de training zorgen voor een goede afwisseling in theorie en praktijk.
De Docent ging goed in op de methodiek van de Norm 2767, dat was fijn voor mij omdat ik alleen module 1 heb kunnen volgen. Dit was wel meer theorie dan ik had verwacht, Docent heeft ook ruim de tijd...De Docent ging goed in op de methodiek van de Norm 2767, dat was fijn voor mij omdat ik alleen module 1 heb kunnen volgen. Dit was wel meer theorie dan ik had verwacht, Docent heeft ook ruim de tijd genomen om minder relevante uitleg te geven over vervolgopleidingen en examens en de organisatie daar omheen. De module 3 is twee dagen en we zijn maar een halve dag 'buiten' in de praktijk geweest. Er had meer tijd in praktijk gekund
Had graag iets meer willen oefenen met het werkelijke conditiemeten in de praktijk