De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Duidelijke en heldere uitleg over de basis van 13485. Leuke en handige uitleg met voorbeelden uit de praktijk. Interactie met groep was met de opdrachten prima! Ik miste nog wel de specifieke uitleg...Duidelijke en heldere uitleg over de basis van 13485. Leuke en handige uitleg met voorbeelden uit de praktijk. Interactie met groep was met de opdrachten prima! Ik miste nog wel de specifieke uitleg en voorbeelden (wat betekent het voor?) puur gericht op toeleveranciers van ICT naar de Zorg (ziekenhuizen etc.), daar had ik graag meer over gehoord.
Dayanara Janga
De nieuwe norm is heel mooi uitgelegd
Goede training. Helaas is de tijd wat kort om dieper op de inhoud door te gaan.
Training was afwisselend waardoor het niet lastig was om de aandacht er bij te blijven houden. Trainer Rob Ronday is een prettige trainer. Negatief punt was dat het cursusmateriaal te laat binnen...Training was afwisselend waardoor het niet lastig was om de aandacht er bij te blijven houden. Trainer Rob Ronday is een prettige trainer. Negatief punt was dat het cursusmateriaal te laat binnen kwam en we dit niet gebruikt hebben.
Gedreven en enthousiaste docent. Durft buiten de paden van het lesboek te gaan en stemt de stof ter plekke af op de individuele wensen.
Goed opgebouwde training, veel interactie en praktijk voorbeelden zorgen dat de theorie sneller begrepen wordt De online geplaatste les materiaal komt niet overeen met de praktijk
Duidelijk en gestructureerd - goed rollenspel.
Dhr. Bert Erents
Weer een hele interessante training, en goed en duidelijk uitgelegd.
Wilfred van Oijen
Prima trainer die verstand heeft van theorie én praktijk. Training heeft diverse nieuwe inzichten gegeven en een goede basis kennis.