Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

R. Kopmels

De training was erg interessant en werd erg goed overgebracht en leuk uitgelegd.

Fijn dat het ook online kan. Goede uitleg van docent. Volgens mij miste ik alleen het stukje over kabelberekening.

Duidelijke training. Vooral het in praktijk brengen van de theorie was zeer nuttig.

Goed en duidelijke cursus. Sterk punt is dat de leraar niet alleen theorie ervaring heeft, maar ook de nodige praktijk ervaring.

Een praktische training in een klein gezelschap. Veel aandacht voor praktijkvoorbeelden.

Een leuke en leerzame dag, waarbij de iets wat droge stof van de ISO 27001 begrijpelijk en makkelijk wordt uitgelegd. Naast de norm zijn er ook veel tips gegeven waar eventueel extra informatie kan... Een leuke en leerzame dag, waarbij de iets wat droge stof van de ISO 27001 begrijpelijk en makkelijk wordt uitgelegd. Naast de norm zijn er ook veel tips gegeven waar eventueel extra informatie kan worden geraadpleegd. Dit zorgt ervoor dat je ook na de training naast kennis nog veel hebt aan de training.

Beide waren kundig, van Hanneke kregen wij meer theorie en bij Edwin was het meer praktijk. Edwin heeft een duidelijke fijne manier van uitleggen, met voorbeelden. Ook de rollenspellen gaven voor... Beide waren kundig, van Hanneke kregen wij meer theorie en bij Edwin was het meer praktijk. Edwin heeft een duidelijke fijne manier van uitleggen, met voorbeelden. Ook de rollenspellen gaven voor duidelijkheid en heb ik veel van geleerd.

Goede training waarvoor dank. Wel achteraf gezien behoorlijk prijzig, een dag training voor 700 euro per persoon. Niet zeker of ik het dat waard vond.

Duidelijke uitleg door docenten. Interessante thema's. Leuke afwisseling met praktijk.

Om meer het gevoel te krijgen met de praktijk is het misschien wel een idee om meer doe opdrachten bij de theorie toe te voegen. nu ga je naar buiten om zelf een inventarisatie te doen, maar... Om meer het gevoel te krijgen met de praktijk is het misschien wel een idee om meer doe opdrachten bij de theorie toe te voegen. nu ga je naar buiten om zelf een inventarisatie te doen, maar persoonlijk vond ik het best ingewikkeld omdat je geen gebreken en bouwdelen lijst krijgt zodat je die thuis al een keer door kan kijken