Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Goed. Zeer sterk dat het "waarom" wordt verteld.

Veel informatie. Over 2 dagen verdelen zou beter zijn.

Ik vond het ochtend deel erg interessant. De praktijkvoorbeelden waren helder en concreet en die maken het makkelijk te begrijpen. Tevens geven die voorbeelden ook weer helderheid over de aanpak van... Ik vond het ochtend deel erg interessant. De praktijkvoorbeelden waren helder en concreet en die maken het makkelijk te begrijpen. Tevens geven die voorbeelden ook weer helderheid over de aanpak van een implementatie, hoe inspireer je mensen en hoe zorg je dat het meer is dan een certificaat, maar dat het echt gaat leven.
De docente spreekt helder en duidelijk. Ik denk dat ze het niet moeilijker maakt dan het is. Ze gaf de ruimte voor vragen, dat vond ik prettig, en die beantwoorde ze ook goed en soms ook weer met een sterk voorbeeld. In mijn beleving is de docente erg ter zake kundig, kwam ze over als een autoriteit op dit gebied.
Het tweede deel was intensief en meer theoretisch. Dat maakte het voor mij wat taai, zeker op een vrijdagmiddag. Misschien is 1 dag wel te kort, maar ook in het middagdeel hadden van mij meer mooie voorbeelden gemogen.

Mathieu Meijer

De training is echt voor de basis en dat werd met voorbeelden vanuit de praktijk besproken.

Marjorie Green

Mijn achtergrond is financieel, ik heb wel wat van risico management gekregen in mijn opleiding maar niet zo uitgebreid. Mijn ervaring met deze cursus was heel leerzaam met veel materiaal. Ik heb... Mijn achtergrond is financieel, ik heb wel wat van risico management gekregen in mijn opleiding maar niet zo uitgebreid. Mijn ervaring met deze cursus was heel leerzaam met veel materiaal. Ik heb een duidelijker blik nu wat wordt bedoeld met Risk Management en audit en hoe je het moet uitvoeren.

Dixella N Martha

Het programma was vooraf opgestuurd dus wel fijn om voorbereid naar de training te kunnen. De inhoud van de training was naar verwachting. Een ieder heeft genoeg ruimte gekregen om vragen te stellen... Het programma was vooraf opgestuurd dus wel fijn om voorbereid naar de training te kunnen. De inhoud van de training was naar verwachting. Een ieder heeft genoeg ruimte gekregen om vragen te stellen en het maeriaal daadwerkelijk te begrijpen. Ook de oefeningen waren naast aansluitend op het materiaal, goed begrijpelijk en te doen. Als ervaren auditor, met ruime ervaring met de ISO 15189 in compliance audits, had ik veel vragen over de overstap naar en hoe RiskBased te auditten. Deze werden zo goed beantwoord dat ik nu precies weet hoe voor een RiskBased audit te voorbereiden, uit te voeren en rapporteren.
De training begon en eindigde op tijd.
Ook de locatie van de training was een geschikte locatie, temperatuur, beeld, mogelijkheid om electrische apparaten aan te sluiten. De tussendoortjes, thee, koffie, sap en het middageten waren ook naar wens.
Last but not least, Edwin is simpelweg de beste! Hij mag blijven!

Heeft me gestuurd in de richting om meer risico gericht te denken en te auditen.
Tips ontvangen hoe een risico analyse kan worden uitgevoerd.
Heeft me geleerd hoe ik risico gericht een...
Tips ontvangen hoe een risico analyse kan worden uitgevoerd.
Heeft me geleerd hoe ik risico gericht een interne audit moet rapporteren.
Ga aandacht besteden aan het auditen van preventieve maateregel van een gebeurtenis naast reactieve maatregelen.

Mijn algemene ervaring is dat het een leuke en informatieve training is en dat de docent het goed invulde door niet alleen maar te zenden maar ook voorbeelden vanuit de deelnemers en opdrachten te... Mijn algemene ervaring is dat het een leuke en informatieve training is en dat de docent het goed invulde door niet alleen maar te zenden maar ook voorbeelden vanuit de deelnemers en opdrachten te gebruiken.

Mark Kuipers

Een aardig globaal idee er van gehad wat het precies in houdt. Ook de lunch en korte pauzes waren goed geregeld!