De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Ik was verbijsterd dat de trainer het materiaal nog nooit eerder had gezien. De trainer was kundig maar kwam nogal eens niet verder dan de sheets voorlezen. Dat gold ook voor de opdrachten, de...Ik was verbijsterd dat de trainer het materiaal nog nooit eerder had gezien. De trainer was kundig maar kwam nogal eens niet verder dan de sheets voorlezen. Dat gold ook voor de opdrachten, de trainer kende ze nauwelijks, dat was jammer. Toch genoeg nuttige discussies om er zeker wat van op te steken.
Duidelijke en enthousiaste docent
De cursus sloot goed aan op mijn dagelijks werk. Aantal punten werden weer eens aangehaald.
Dhr. Rainier Woudstra
Prima docent met veel inhoudelijke kennis, theoretische gedeelte (dag 1) vond ik minder interessant, tijdens de 2e dag ga je met rollenspellen aan de slag wat veel inzichten oplevert. Misschien is...Prima docent met veel inhoudelijke kennis, theoretische gedeelte (dag 1) vond ik minder interessant, tijdens de 2e dag ga je met rollenspellen aan de slag wat veel inzichten oplevert. Misschien is het mogelijk theorie meer te mixen met praktijk. Studiemateriaal is onder de maat, schema's in hand-out zijn onleesbaar, daarnaast ging de ringband al tijdens de 2e dag los. locatie is 'zo-zo', NBC Daltonlaan kende een rommelige start met 2 locaties verspreid over 2 dagen.
Het ophalen van de kennis was prima , voor mijn gevoel ging het er soms te diep op in en was ik het kwijt
De training werd leuk gegeven en was ook duidelijk op de praktijk gericht.
D.W. Van Dongen
Erg leerzaam, fijne trainer, goede locatie.
Sterke punten: werken met acteur, kleine groep was fijn, uitleg door docent met praktijkervaring Verbeterpunten: antwoorden van een aantal opdrachten niet in de standaard hand-out al inzichtelijk...Sterke punten: werken met acteur, kleine groep was fijn, uitleg door docent met praktijkervaring Verbeterpunten: antwoorden van een aantal opdrachten niet in de standaard hand-out al inzichtelijk maken!
Frank is een prettige docent. Goede praktijkoefeningen gedaan, samen met acteur Vincent. Ik had zelf wel behoefte aan Best Practices m.b.t. rapporteren en toch een basisdeel normkennis. Daar hebben...Frank is een prettige docent. Goede praktijkoefeningen gedaan, samen met acteur Vincent. Ik had zelf wel behoefte aan Best Practices m.b.t. rapporteren en toch een basisdeel normkennis. Daar hebben we het over gehad tijdens de les. Het is mij wel duidelijk geworden dat ik niet in de valkuil moet stappen om dit onderwerp als een systeemaudit te benaderen.