Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Ik heb helemaal geen verstand van elektriciteit en werk er ook nooit mee. Heb nu wat tips gekregen hoe bepaalde handelingen goed uitgevoerd kunnen/moeten worden

Top uitleg van de docent. Ik ben nu meer op de hoogte van de NEN 2767. Ik vond het een heel interessante cursus.

Een goede heldere uitleg met praktijkvoorbeelden

Ellen van der Hoorn

Positief verrast door de focus op de toegevoegde waarde die een interne audit kan hebben, door deze risk-based in te steken. Opdrachten/rollenspellen/actieve leervormen zouden van mij nog meer... Positief verrast door de focus op de toegevoegde waarde die een interne audit kan hebben, door deze risk-based in te steken. Opdrachten/rollenspellen/actieve leervormen zouden van mij nog meer ingezet mogen worden t.o.v. PowerPoint.

Heel tevreden over de docent wat betreft uitleg van de stof maar ook inleving en contact met de groep. Dat waren mensen met heel verschillende achtergrond en ervaring. Duidelijk cursusboek. Ook hoe... Heel tevreden over de docent wat betreft uitleg van de stof maar ook inleving en contact met de groep. Dat waren mensen met heel verschillende achtergrond en ervaring. Duidelijk cursusboek. Ook hoe de basisbegrippen werden uitgelegd in de vergelijking met water. Tijd goed ingedeeld, inleiding, les, pauze, les etc.

Zit goed in elkaar. Goede uitleg en voorbeelden.

Het was een leerzame training, waarbij er goed werd ingespeeld op de behoefte. Aan het begin dacht ik met de uitleg waar gaat dit naar toe, maar dat kwam uiteindelijk in een duidelijke conclusie... Het was een leerzame training, waarbij er goed werd ingespeeld op de behoefte. Aan het begin dacht ik met de uitleg waar gaat dit naar toe, maar dat kwam uiteindelijk in een duidelijke conclusie samen. Pauw was erg enthousiast en wist het op een leuke manier te brengen en het verhaal boeiend te houden. Wellicht was het tijdig in lassen van een korte pauze wel gewenst geweest.

Goed, goede uitleg en oefeningen m.b.t. de normelementen

Het werd met humor verteld, voor mij persoonlijk is dat een fijne manier van onderwijs. Pouwe was enthousiast en duidelijk