Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Veel informatie op een prettige wijze duidelijke manier voorgeschoteld gekregen. Voor vragen stellen was er vol op ruimte. Maar er waren zoveel vragen en voorbeelden dat er te weinig tijd was. Dus... Veel informatie op een prettige wijze duidelijke manier voorgeschoteld gekregen. Voor vragen stellen was er vol op ruimte. Maar er waren zoveel vragen en voorbeelden dat er te weinig tijd was. Dus een tweede sessie mag.

R. Mecklenfeld

Goede training, maatwerk, enthousiaste trainer met zeer veel vakkennis, interactie met de groep, goed voorbereid door Pouw (en de NEN). Keurig! Weinig punten tot verbetering, volhouden zo.

Er werden veel praktijk voorbeelden gebruikt en dan vind ik persoonlijk erg fijn. De manier van communiceren vond ik erg aangenaam.

Informatie goed ondersteund door praktijk voorbeelden, interactief voldoende tijd en ruimte voor inbreng van eigen casussen en vragen.

Kundige docent, weet het interessant te brengen.

Harrie / H.W.A. Verschuuren

Vooraf goed overleg geweest over de te behandelen onderwerpen gericht op ons werkgebied

Martin de Werker

Fijne training. Heeft de vraag beantwoord wat is NEN7510 en hoe breng ik dat in de praktijk. Heel veel informatie in twee dagen. Het zou beter zijn om de training in drie dagen te doen. De training... Fijne training. Heeft de vraag beantwoord wat is NEN7510 en hoe breng ik dat in de praktijk. Heel veel informatie in twee dagen. Het zou beter zijn om de training in drie dagen te doen. De training mag met meer humor gebracht worden zodat de stof beter blijft hangen.

Zeer fijne cursus met een op het bedrijf aangesloten inhoud behandeling

Mevr. Esther Sturkenboom

Prima docent, veel praktijkervaring. Verbeterpunt: mogelijk high over eerst het certificeringstraject plaat schetsen en dan op de verschillende hoofdstukken inzoomen. Was in het begin nog zoeken... Prima docent, veel praktijkervaring. Verbeterpunt: mogelijk high over eerst het certificeringstraject plaat schetsen en dan op de verschillende hoofdstukken inzoomen. Was in het begin nog zoeken voor mij, maar kwam allemaal op zijn plaats uiteindelijk!