Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Duidelijke uitleg van de besproken onderwerpen, iets meer structuur in de opbouw zou de informatie nog beter overbrengen

Dhr. O. Uineken

Goede opzet van de inhoud met de nodige dynamiek en flexibiliteit

Een goede training met een erg ervaren docent. De norm is duidelijk toegelicht en geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk.

Voorbereidend kregen wij een document van 140 pagina's. Dit leest niemand! Als jullie dit interactief aanbieden waardoor je alvast door wat stof kunt lopen, is iedereen beter voorbereidt. Peter gaf... Voorbereidend kregen wij een document van 140 pagina's. Dit leest niemand! Als jullie dit interactief aanbieden waardoor je alvast door wat stof kunt lopen, is iedereen beter voorbereidt. Peter gaf de training vol enthousiasme en heel duidelijk.

Dhr. Jan Traas

Dankzij de kleien groep (4 deelnemers) was het een zeer interactieve sessie met veel verschillende op/aanmerkingen over de implementatie bij deze vier gebruikers. Goede coaching van Walter!

Sterke punten: bespreken van casussen van deelnemers, goede balans tussen opdrachten en uitleg, breed toepasbaar verbeterpunten: definities uitschrijven, visuele slides

S.C. Hanekamp

Hij praat snel maar kon alles volgen. hij heeft wel praktische kennis wat ik prettig vond