De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Prettige docent die boeiend weet te vertellen. Gaat goed in op vragen van cursisten.
Mevr. Natalie Koning
De locatie was prima, alles goed verzorgd. De inhoud van de training was niet waarvoor ik me ingeschreven had. Er werden veel randzaken besproken die geen directe relevantie hadden met het opzetten...De locatie was prima, alles goed verzorgd. De inhoud van de training was niet waarvoor ik me ingeschreven had. Er werden veel randzaken besproken die geen directe relevantie hadden met het opzetten van een systeem. Het ging enigszins over het "wat" maar niet echt over het "hoe". De docent vertelde te vaak over zijn persoonlijke ervaringen en hoe briljant hij is, dit vond ik erg storend. Het meest storend vond ik de neerbuigende manier waarop de docent mij benaderde. Absoluut onacceptabel. Als je niet om kunt gaan met vrouwelijke cursisten moet je niet voor een groep gaan staan namens NEN hoeveel kennis je ook mag hebben.
Uitleg was duidelijk en er was genoeg ruimte om vragen te stellen
Ik heb de training als zeer goed ervaren. Theo gaf goede, heldere uitleg en er was ruimte voor vragen. Ik ben naar huis gegaan met waar ik voor kwam.
Als basistraining is deze opzet een prima start. Waar ikzelf meer waarde had aan gehecht is het iets dieper inzoomen op de bedrijfsaspecten en wat dit voor een organisatie kan betekenen, dus iets...Als basistraining is deze opzet een prima start. Waar ikzelf meer waarde had aan gehecht is het iets dieper inzoomen op de bedrijfsaspecten en wat dit voor een organisatie kan betekenen, dus iets meer diepgang had ik verwacht.
Gezien de investering (lange reis, hoge kosten) vond ik de cursus wel enigzins te kort schieten. Het was anderzijds erg ontspannend en ook wel leerzaam maar dat had ook eenvoudiger gekunt. Ik had er...Gezien de investering (lange reis, hoge kosten) vond ik de cursus wel enigzins te kort schieten. Het was anderzijds erg ontspannend en ook wel leerzaam maar dat had ook eenvoudiger gekunt. Ik had er meer van verwacht maar misschien is het ook niet meer dan dit...
Goeie training, boeiende docent.
Duidelijke uitleg van het onderwerp. Prima
R. Bisoen
Heel veel geleerd qua veilig werken. Beter opletten wat je doet
Zeer positief. Ik zal mee verwelkomen bedrijfsspecifieke (PvJ) voorbeelden dan algemene voorbeelden (ook in de theoretische gedeelde).