De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Fijne en praktijkgericht toelichting. Toegespitst op de zaken welke voor van der Sluis relevant waren
Het is een super interactieve cursus dat maakt het leuker en makkelijker te volgen. Pouw is ook heel enthousiast en dus niet saai in zijn overbrengen.
Dhr. Lieuwe Tiemersma
Docent kon, de soms behoorlijk ingewikkelde taal van de norm, fantastisch vertalen zodat ik het beter kon begrijpen.
Het was fijn om weer even stil te staan bij wat ISO 9001 nou eigenlijk is en een beeld te krijgen hoe je deze norm toe kunt passen op je organisatie. Het is een lastige norm, omdat er weinig...Het was fijn om weer even stil te staan bij wat ISO 9001 nou eigenlijk is en een beeld te krijgen hoe je deze norm toe kunt passen op je organisatie. Het is een lastige norm, omdat er weinig concreets beschreven staat, zoals bij ISO 27001. Dit maakt het lastig om je voor te bereiden op een audit, want je weet niet hoe de auditor hier naar kijkt. Over de interne audit hoor ik binnen NEN van de trainers verschillende verhalen over wie de interne audit uit mag voeren. Mag je je eigen vlees gaan keuren? Het zou fijn zijn als de trainers meer op één lijn zitten.
Goed en duidelijk uitgelegd, ruimte genoeg om vragen te behandelen .
Goede trainer met veel praktijkervaring en gezonde dosis humor
Na de training voldoende houvast om met de safety ladder aan de slag te gaan. Duidelijke rustige uitleg van de docent. Fijn dat de groepen niet al te groot zijn hierdoor veel meer dat er met de...Na de training voldoende houvast om met de safety ladder aan de slag te gaan. Duidelijke rustige uitleg van de docent. Fijn dat de groepen niet al te groot zijn hierdoor veel meer dat er met de hele groep interactie is.
De training was erg leerzaam, Ton van Hell heeft de groep een hoop kunnen vertellen en een aantal nuttige zaken kunnen uitleggen. We kwamen met de groep aan het eind van de dag wel tot de conclusie...De training was erg leerzaam, Ton van Hell heeft de groep een hoop kunnen vertellen en een aantal nuttige zaken kunnen uitleggen. We kwamen met de groep aan het eind van de dag wel tot de conclusie dat een enkele dag wat kort is voor de training.
Een zeer duidelijke en inspirerende training. De overdracht van kennis was zeer duidelijk en sloot vooral aan bij de praktijk.
E. Brink
Mijn ervaring is prima we werden door de training goed begeleid en alleen de veranderingen waar wij mee werken werden besproken