De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Veel informatie in korte tijd, duidelijk en helder verwoord. Hoewel een online training vaak zwaar is diende dit onderwerp zich er goed voor. Wel is er bij een training op locatie meer mogelijkheid...Veel informatie in korte tijd, duidelijk en helder verwoord. Hoewel een online training vaak zwaar is diende dit onderwerp zich er goed voor. Wel is er bij een training op locatie meer mogelijkheid tot interactie en samen opdrachten maken.
H. de Groot
Top, naar mijn idee precies zoals ik had gehoopt en verwacht, verhelderend en op een prettige manier gedaan.
R. de Geus
Goede ervaring, mede omdat deze docent ook mijn aandacht de hele dag vast kon houden. Ik heb in ieder geval weer een stuk kennis opgedaan over aarding en vereffening en met name de verschillen hierin.
Nuttige training voor de eerste kennismaking met de NEN2767
Met name de mogelijkheid om praktijkvoorbeelden te bespreken is erg gewaardeerd. De trainer wist dit goed in zijn training op te nemen
De trainer Huub was heel kundig en kon ook de stof goed overbrengen. Het gebied aarding&vereffening is zeer breed, dus een aantal onderwerpen konden alleen oppervlakkig worden behandeld.
Ik had eerst geen hoge verwachtingen van de cursus, maar hoe verder de cursus vorderden werd er meer duidelijk. Een sterk punt van de cursus dat alles opgedeeld is in kleine stukjes zodat alles...Ik had eerst geen hoge verwachtingen van de cursus, maar hoe verder de cursus vorderden werd er meer duidelijk. Een sterk punt van de cursus dat alles opgedeeld is in kleine stukjes zodat alles overzichtelijk bleef. Er werden veel praktijk voorbeelden gebruikt om zo een realistisch beeld te scheppen van de werkelijkheid.
Ik vond het een goede uitgebreide opleiding.
Zeer deskundige docent, alle ruimte voor vragen
Dhr. Piet Kromhout-Van der Meer
Wat mij opviel is dat er voor aanmelding van de cursus kennis was vereist van de NEN1010. Dat ontbrak bij een aantal cursisten waardoor de docent extra aandacht moest besteden aan een aantal...Wat mij opviel is dat er voor aanmelding van de cursus kennis was vereist van de NEN1010. Dat ontbrak bij een aantal cursisten waardoor de docent extra aandacht moest besteden aan een aantal onderwerpen. Dat vond ik jammer. Wat betreft de docent die had goed kennis van de besproken stof en gaf een goede uitleg.