Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Alle normelementen zijn naar tevredenheid behandeld, met veel ruimte voor interactie tussen de cursisten. Uitstekend voor zowel degene die nieuw is in kwaliteitsland als degene die al wat ervaring... Alle normelementen zijn naar tevredenheid behandeld, met veel ruimte voor interactie tussen de cursisten. Uitstekend voor zowel degene die nieuw is in kwaliteitsland als degene die al wat ervaring heeft met de norm.

Meneer Spruit is erg enthousiast, weet op alle vragen een antwoord te geven en heeft veel voorbeelden uit de praktijk.

Roelofs

Een duidelijke en bruikbare training die gegeven is door een deskundige trainer. Persoonlijk had ik verwacht dat de inhoudelijke ISO normen (ISO 9001) meer betrokken zouden worden in de training.... Een duidelijke en bruikbare training die gegeven is door een deskundige trainer. Persoonlijk had ik verwacht dat de inhoudelijke ISO normen (ISO 9001) meer betrokken zouden worden in de training. Voor mij was het nu meer een algemene audit-training.

Duineveld

Goede basis om interne auditing binnen mijn organisatie vorm te geven. Verbeterpunt is dat sommige slides van de documentatie niet goed leesbaar zijn. Een digitale versie waardoor kan worden... Goede basis om interne auditing binnen mijn organisatie vorm te geven. Verbeterpunt is dat sommige slides van de documentatie niet goed leesbaar zijn. Een digitale versie waardoor kan worden ingezoomd zou helpen.

Dhr. Herman ter Beek

Duidelijk en de materie is goed praktijk gerelateerd. De cursuslocatie is uitstekend.

De training vond ik goed vooral omdat er in een theoretische setting (in een leslokaal) veel praktische voorbeelden uit de praktijk werden beschreven en uitgewerkt. Dit zorgde ervoor dat de training... De training vond ik goed vooral omdat er in een theoretische setting (in een leslokaal) veel praktische voorbeelden uit de praktijk werden beschreven en uitgewerkt. Dit zorgde ervoor dat de training niet saai werd. De docent liet de deelnemers ook zelf voorbeelden uit hun eigen werkomgeving aandragen.

Het was veel theorie, maar ikzelf had dan liever de ochtend theorie en in de middag praktijkdingen behandeld in ons pand als leermoment

Geen verbeterpunten nodig. Ging helemaal volgens verwachting.

Alles wordt goed uitgelegd en met afbeeldingen verduidelijkt, dit maakt het voor iedereen te volgen. Een vervolg zou kunnen zijn om het ook in de praktijk te oefenen.

Goede aansluiting op praktijk. Op heldere wijze uiteengezet.