De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Interessant door andere uitgangspunten dan gebruikelijk.
Peereboom - de Groot
Mijn doelstelling was het vergaren van algemene informatie over de interne audit, maar ook manieren om deze uit te voeren en oefenen ermee om het begrip interne audit wat minder abstract te maken....Mijn doelstelling was het vergaren van algemene informatie over de interne audit, maar ook manieren om deze uit te voeren en oefenen ermee om het begrip interne audit wat minder abstract te maken. Dit is gelukt!
Boris voelde prima aan wat de groep nodig had en speelde daar uitstekend op in.
De trainer legden de stof goed en op een leuke meneer uit. anders is het wel een zware zit. Wel jammer dat de boeken er niet waren.
De leesopdracht voor thuis viel tegen. Ik had die avond geen tijd en ook geen energie om de case door te nemen en beide rollen (van auditor en auditee) voor te bereiden. Naar mijn mening had de...De leesopdracht voor thuis viel tegen. Ik had die avond geen tijd en ook geen energie om de case door te nemen en beide rollen (van auditor en auditee) voor te bereiden. Naar mijn mening had de theoretische les korter gekund, zodat je in de middag de case kan lezen en voorbereiden. De tweede dag gesprekken oefenen was prima. Iedereen kwam aan beurt om zowel de auditor als de auditee te spelen.
Duidelijk uiteengezet met goede praktijkvoorbeelden
Diverse aspecten doorgenomen, humorvol, goede mix zelf oefening induiken en klassikaal, uitwerking op einde prima. Verbeterpunt: certificaat dat CE markering gevolgd is, is een gemis
Ik heb de training als erg prettig ervaren. Er werd goed uitgelegd, er was veel ruimte om vragen te stellen, casussen te bespreken en ook hebben we geoefend met het auditen en het opstellen van het...Ik heb de training als erg prettig ervaren. Er werd goed uitgelegd, er was veel ruimte om vragen te stellen, casussen te bespreken en ook hebben we geoefend met het auditen en het opstellen van het auditrapport. Doordat er veel variatie was in de manier van lesgeven, bleef je aandacht er goed bij. Ook deed de docent moeite om iedereen zo betrokken mogelijk te houden bij vragen en discussies.
Veel geleerd van training. Goed opgezet en gestructureerd. Wel intensief
Goede duidelijke training. Geeft handvatten om klanten beter en doeltreffender te benaderen.