De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Mevr. Jacqueline van Velsen
Ik was als enige cursist geen auditor bij een certificerende instantie, dat gaf een andere dynamiek aan de cursusdag dan ik van tevoren had verwacht. Op zich was dat prima en gaf dat veel informatie...Ik was als enige cursist geen auditor bij een certificerende instantie, dat gaf een andere dynamiek aan de cursusdag dan ik van tevoren had verwacht. Op zich was dat prima en gaf dat veel informatie op een andere manier, omdat er veel praktijkervaringen werden uitgewisseld tussen de auditoren.
Was duidelijk en goed. Wel zou het toch lekker zijn als het lokaal ergens gegeven kan worden.
Dag en stof duurde wel lang. zou ook fijn zijn om meer praktijk voorbeelden te behandelen, die wij dan voor moeten dragen
Heel goed zo'n uitgebreide kennis- en ervaringsuitwisseling binnen een groep van 13 ervaringsdeskundigen
Pol
Dhr. Jongbloed is de eerste trainer die mij heeft kunnen interesseren in de veelal droge stof. Ontzettend leuk hoe gedreven en bedreven deze man is in zijn vak! Hopelijk snel weer. Niels
Goede training omdat Jay de behoefte uit de groep aanvoelt en daar op inspeelt. Op die manier krijgt de training veel meer diepgang als bij eerdere NEN1010 trainingen waar alleen maar de sheets...Goede training omdat Jay de behoefte uit de groep aanvoelt en daar op inspeelt. Op die manier krijgt de training veel meer diepgang als bij eerdere NEN1010 trainingen waar alleen maar de sheets doorlopen worden.
De stof is best saai, echter Pauw Jongbloed wist met leuke voorbeelden de boodschap over te brengen en ook te verduidelijken.
Heb behoorlijk wat opgestoken
Dhr. Ronnie Katerbarg
De trainer heeft uitgebreid en zonder problemen een goede en duidelijk training verzorgd.
Veel informatie, achtergrondinformatie gehad. Met name interessant voor de beleidsmakers. Voor mij als uitvoerder interessant of ik de NEN norm al hanteer.