De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Plezierige manier van lesgeven en zorgt ervoor dat de mensen geïnteresseerd blijven. Aandacht boog blijft van begin tot eind aanwezig.
Breddels
Vond het een leuke maar ook gezellige training.
Burger
Werd goed overgebracht, wel veel onderwerpen voor één dag.
Zeer waarde volle training en heel interactief. Boeiend aan de hand van voorbeelden uit de praktijk geïllustreerd
Zeek bekwame trainer. Luistert goed naar de vragen van de cursisten en kan deze dan ook weer goed onderbouwd beantwoorden. Deze cursus heb ik als zeer boeiend ervaren, was fijn om deze materie weer...Zeek bekwame trainer. Luistert goed naar de vragen van de cursisten en kan deze dan ook weer goed onderbouwd beantwoorden. Deze cursus heb ik als zeer boeiend ervaren, was fijn om deze materie weer eens uitgelegd te krijgen.
Pouw is zeer deskundig en weet de, soms taaie, leerstof zeer boeiend over te brengen.
Willemse
Een erg goede docent die de materie op een eenvoudige manier weet te brengen met ook nog eens veel humor.
Pouw heeft een perfecte kennis over de NEN en heeft prima ingespeeld op de aanwezige groep. Het was geen mummelende pastoor maar hij wist de groep prima te binden en te boeien met zijn verhalen en...Pouw heeft een perfecte kennis over de NEN en heeft prima ingespeeld op de aanwezige groep. Het was geen mummelende pastoor maar hij wist de groep prima te binden en te boeien met zijn verhalen en praktijkvoorbeelden. Pouw daagde de groep op een goede manier uit en kreeg voldoende wisselwerking vanuit de groep retour. Pouw had contact met de groep zo voor elkaar dat er open discussies ontstonden en oplossingen direct in de training met elkaar besproken zijn. De trainingsdagen waren zo voorbij.
Sterke punten: ruimte voor dialoog en afstemming met elkaar / praktische voorbeelden Verbeterpunten: meer diepgang op speerpunten van 4 en 5
De cursus mocht van mij meer praktijkvoorbeelden bevatten en discussies over hoe andere bedrijven zaken hebben aangepakt. Nu was het meer de uitleg over wat is het en wat kan het.