Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

De training was compleet, ik had alleen iets meer praktijkinvulling verwacht met voorbeelden.

Priem

Enthousiaste trainer, kennis heel goed op orde. Goede praktijkvoorbeelden. De training was heel goed interactief, hierdoor was het nooit saai en was de training voorbij voordat ik er erg in had.

Kwant

Heel goede cursus op maat gemaakt naar wens van CWD. Enthousiaste leraar Pouw met veel ervaring. Dag te kort om alles te kunnen behandelen. Voor herhaling vatbaar.

Mooi verteld en uitgelegd zodat je je aandacht er goed bij kan houden

Ronald is een enorm goede trainer, veel van hem geleerd.

Training bevat voldoende informatie en met duidelijke uitleg omtrent hoe te handelen en waar op te letten bij uitvoering van het vak.

Sterke punten: Ervaren Persoon, Theorie met praktijk verbonden, Goede zicht op plan van aanpak. Minder sterk: Te weinig concrete voorbeelden. Ingevulde lijsten. Bijvoorbeeld kregen wij een lijst op... Sterke punten: Ervaren Persoon, Theorie met praktijk verbonden, Goede zicht op plan van aanpak. Minder sterk: Te weinig concrete voorbeelden. Ingevulde lijsten. Bijvoorbeeld kregen wij een lijst op de laatste slide van gedocumenteerde informatie die we in de cursus niet hebben behandeld.

De cursus was duidelijk en goed te volgen. Er was voldoende ruimte voor eventuele vragen/discussie.

Dhr. Verwey heeft ons een naar mijn idee een goed beeld gegeven hoe de norm is opgebouwd en alle hoofdstukken goed behandeld.

Praktische invulling van het gebruik van de norm