Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Goede training, veel praktijkvoorbeelden. Hij wist precies waar hij over sprak.

Baas

Roel, Heeft de cursus met passie gegeven, weet cursisten actief te houden en past de onderwerpen aan de behoeft van de cursisten aan.

Goede presentatie met een fijne en uitgebreide uitleg. Erg leerzaam en interessant.

Het was een prima training, inhoudelijk duidelijk. Ronald deed het leuk en zijn uiterste best om iedereen bij de les te houden. Echter vond ik het een grote beperking dat deze online moest... Het was een prima training, inhoudelijk duidelijk. Ronald deed het leuk en zijn uiterste best om iedereen bij de les te houden. Echter vond ik het een grote beperking dat deze online moest plaatsvinden. Je mist hierdoor veel interactie en het is een stuk lastiger communiceren met veel personen via Zooms.

Het was zeer leerzaam om inzicht te krijgen in het gebruik van de normen. Dit werd op een kundige manier uitgelegd door de heer Verwey. We hebben inzicht gekregen in de dingen die we niet helemaal... Het was zeer leerzaam om inzicht te krijgen in het gebruik van de normen. Dit werd op een kundige manier uitgelegd door de heer Verwey. We hebben inzicht gekregen in de dingen die we niet helemaal goed deden en kunnen weer aan de slag. Ook was er voldoende ruimte om de problemen waar we zelf tegen aan liepen aan te kaarten en hier over te discussiëren . Kortom een wel besteedde dag .

Mevr. Frieda Mooij

Sterke punten: Trainer betrok alle deelnemers goed. Gebruikte ook voorbeelden uit de praktijk van de deelnemers. Goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Verbeterpunt: De documentatie (bij een... Sterke punten: Trainer betrok alle deelnemers goed. Gebruikte ook voorbeelden uit de praktijk van de deelnemers. Goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Verbeterpunt: De documentatie (bij een online training) per post opsturen, dat leest fijner mee dan op het scherm.

De Heer Kapsers was duidelijk en rustig in zijn uitleg. hij nam de tijd voor vragen en pakte dit goed op.

Ik had vanuit de interne organisatie begrepen dat er ook een onderdeel van tekeningen opstellen / interpreteren bij zou zitten. Dit was niet het geval.

De training was goed opgebouwd met de juiste afwisseling