De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Moorsel
De inhoud was zeer compleet en toegespitst op ons bedrijf. De cursusleider had zeer duidelijk kennis van zaken.
Dhr. Bart Cornelisse
Heldere en duidelijke uitleg van de norm. Het is wel een lange sessie en via zoom is het best pittig om gemotiveerd te blijven. Wellicht nog meer interactiviteit proberen te triggeren.
Bogaard
Ik heb deelgenomen aan de training op 8dec.2021 Het was voor mij een update na 20 jaar en ik wist niet zo goed wat te verwachten. Trainer gaf 'ons' de ruimte om onderwerpen in te brengen welke hij...Ik heb deelgenomen aan de training op 8dec.2021 Het was voor mij een update na 20 jaar en ik wist niet zo goed wat te verwachten. Trainer gaf 'ons' de ruimte om onderwerpen in te brengen welke hij vervolgens heeft behandeld. Trainer was deskundig, gaf goede praktijkvoorbeelden welke ook op onze installaties van toepassing zijn.
Bouman
Fijne training met oog op de praktijk. Speciaal stilgestaan bij het onderwerp aarding.
Canters
Is op een prettige manier verteld, met praktijkvoorbeelden en interactie. De presentatie was wel te lang voor 1 dag, dus moesten we door de tweede helft te snel doorheen klikken.
Hamers
Ik vond een leuke en vooral een leerzame opfris cursus.
Kuijs
Vond het een leuke dag, met veel connecties van praktijkvoorbeelden. Door de vragen vanuit de groep te laten komen vloog de dag voorbij
Zeer goede praktijk gerichte training. Zeer ervaren cursusleider die goed heeft ingeschat waar behoefte lag. TOP
Goed veel, verder gaande theorie behandeld. Dit word zeer gewaardeerd.
Veel beter dan de, in het verleden gegeven, training van ROVC. Vragen aan deelnemers stellen en geen vingertje als het fout is, maar meer uitleg. Zo hoort het. Er zijn altijd vragen bij welke open...Veel beter dan de, in het verleden gegeven, training van ROVC. Vragen aan deelnemers stellen en geen vingertje als het fout is, maar meer uitleg. Zo hoort het. Er zijn altijd vragen bij welke open staan voor discussie, maar de uitleg is dan gewoon goed.