De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Helaas moest ik al na 1,5 uur weg vanwege een positieve coronatest thuis....Maar het begin van de cursus was veelbelovend. Ziv weet goed hoe het zit en staat open voor vragen / inbreng vanuit de...Helaas moest ik al na 1,5 uur weg vanwege een positieve coronatest thuis....Maar het begin van de cursus was veelbelovend. Ziv weet goed hoe het zit en staat open voor vragen / inbreng vanuit de groep. Ik ga nog een keer op herhaling!
Dit soort trainingen kunnen uitstekend middels teams worden gegeven in kleine groepen (max.10 personen) . Onderwerpen zoals Arbowet, Arbobesluit, spanningsloos maken van werkplek met eventuele...Dit soort trainingen kunnen uitstekend middels teams worden gegeven in kleine groepen (max.10 personen) . Onderwerpen zoals Arbowet, Arbobesluit, spanningsloos maken van werkplek met eventuele gevaren zijn duidelijk met voorbeelden: praktijkervaring docent, delen van foto's, tekeningen middels teams en het delen van ervaringen door cursisten verduidelijkt.
Zeer goede duidelijke uitleg. Eerste deel was vrij taai maar het tweede deel was zeer interessant en leerzaam.
Kwant
Uitgebreide cursus voor de installatieverantwoordelijke. Verdieping op het gebied van normen en wetgeving en oefenen van communicatie en adviesvaardigheden. Organisatiebewustzijn en persoonlijke...Uitgebreide cursus voor de installatieverantwoordelijke. Verdieping op het gebied van normen en wetgeving en oefenen van communicatie en adviesvaardigheden. Organisatiebewustzijn en persoonlijke effectiviteit vond ik voor de IVers een goede les waar zij in de uitvoering vaak niet bewust van zijn. Veel opdrachten m.b.t. normen en wetgeving. Eindopdracht was veel werk en had vooraf wat meer uitleg nodig gehad met eventueel voorbeelden van een opzet, daardoor was de tijd tussen 2 cursusdagen iets te kort (beter 4 weken er tussen).
Ervaren docent met brede kennis. Heldere uitleg waardoor de consequenties voor zover deze bekend zijn meegenomen kunnen worden naar de eigen organisatie (en het ISMS).
Goede uitleg met passie. Zeer ervaren spreker.
Jonker
De trainer was zeer to de point met veel diepgang en praktijk voorbeelden. De balans was goed in Theorie, methodiek en cases behandelen .
De training is inhoudelijk prima opgebouwd waarbij de theorie wordt vertaald naar duidelijke casussen.
Saat
Ik was zeer tevreden over de training
Expertise traininggever van ongekend niveau. Zelfs zijn training lichtelijk aangepast aan doelgroep.