Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Dhr. Hans Staal

Deze beoordeling graag oppakken als klacht. Ik heb een klacht over 2 aspecten: A1: Ik heb me ingeschreven voor een training 'ISO 27701 - Van Informatiebeveiliging naar AVG - IB AVG en intern... Deze beoordeling graag oppakken als klacht. Ik heb een klacht over 2 aspecten: A1: Ik heb me ingeschreven voor een training 'ISO 27701 - Van Informatiebeveiliging naar AVG - IB AVG en intern toezicht' met als onderschrift: 'Praktische handvatten om audits tegen ISO 27701 uit te voeren'. Klacht: De term ISO27701 is totaal niet aan de orde gekomen tijdens de training. Laat staan enig handvat om een audit uit te voeren tegen deze norm. Hiermee is deze dag een verspilde dag voor mij gebleken in tijd en kosten. A2: Voorafgaande aan de training heb ik (gelet op de huidige richtlijnen) gevraagd om deze training online uit te voeren. Als antwoord kreeg is dat dit absoluut niet mogelijk was. Tijdens de ochtend zal er een docent achter een tafeltje die een aantal PowerPoint sheets voorlas. Tijdens de middag was een (meer enthousiast) duo met praktische AVG tips die ook prima online gedeeld hadden kunnen worden. Klacht: Door deze onzorgvuldige benadering uwerzijds heb ik onnodige risico's gelopen door samen te komen in een zaaltje voor de training. Volgens uw website blijken vergelijkbare trainingen nu wel online (via Zoom) gegeven te worden.

De ochtendsessie was totaal anders dan verwacht en de begeleider kon ook geen /beperkt antwoord geven op onze vragen. De middagsessie was interessant en goede trainers, maar wel een ander onderwerp... De ochtendsessie was totaal anders dan verwacht en de begeleider kon ook geen /beperkt antwoord geven op onze vragen. De middagsessie was interessant en goede trainers, maar wel een ander onderwerp dan waar we voor kwamen. De training zou moeten gaan over de ISO27701 en dat is de hele dag niet ter sprake gekomen.

Door het open en luchtig karakter van de training en de docent Mark van Abcoude was het mogelijk om de Basis medisch gebruikte ruimtes voor zover de tijd het toeliet naar behoren door te nemen. Het... Door het open en luchtig karakter van de training en de docent Mark van Abcoude was het mogelijk om de Basis medisch gebruikte ruimtes voor zover de tijd het toeliet naar behoren door te nemen. Het E-Learning programma wat vooraf gevolgd moest worden is daarin tegen wat stoffiger en langdradig, mogelijk is het een idee om het E-Learning programma in te spreken en niet te voorzien van lappen tekst.

Er waren 4 ervaren IV-ers in het lokaal en daar sneeuwde ik een beetje onder als aankomend wv-er. Misschien in de toekomst selecteren op niet ervaren en ervaren.

Dhr. Sander Jongsma

P. Jongbloed is de meest geniale docent die ik ooit heb gehad. het was boeiend, pakkend, informatief en interessant. dank voor de geweldige training :)

de heer P. Kuijpers

DHR. Jongbloed heeft passie voor het vak! Door zijn enthousiasme was de training goed te volgen en geen moment saai. Veel van opgestoken en nieuwe kennis mogen ontvangen voor de toekomst.

Mevr. Anouk Lahav

De docent was zeer deskundig en had ook erg veel ervaring waardoor hij vanuit praktijk ervaring allerlei voorbeelden kon geven. De training was logisch opgesteld en de cases maken het ook tastbaar... De docent was zeer deskundig en had ook erg veel ervaring waardoor hij vanuit praktijk ervaring allerlei voorbeelden kon geven. De training was logisch opgesteld en de cases maken het ook tastbaar hoe je zoiets in de praktijk moet brengen. Ik heb een aantal nuttige tips uit de training meegenomen voor het maken van een audit plan en het schrijven van rapporten en NCs. Door de training kwam ik op een aantal verbeter punten voor ons eigen interne audit proces.

Dhr. Maurice van Brakel

Sterke punten: leerzaam, leuk, duidelijke en makkelijk te volgen , goede docent die weet waar hij het overheeft. verbeterpunt: tijdens het rollen functie iets van een functie omschrijving bij het... Sterke punten: leerzaam, leuk, duidelijke en makkelijk te volgen , goede docent die weet waar hij het overheeft. verbeterpunt: tijdens het rollen functie iets van een functie omschrijving bij het handboek doen zodat andere mensen iets makkelijker hun audit kunnen voorbereiden voor bepaalde functies.

Goede presentatie , zeer duidelijke uitleg en tips hoe een te auditeren, ook de groep had veel voorbeelden waar men kennis uit kon vergaren.

Oude Griep

Uitleg is duidelijk, docent goed op de hoogte van de inhoud. Cursus heel theoretisch maar dat paste wel bij deze groep.