Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Veel kennis en ervaring Goeden mix tussen praktijk en theorie Veel voorbeelden en praktijk uitleg

Dhr. Gerrit Boers

Goede uitleg zowel praktisch en theoretisch.

Goede lesgever, duidelijk toelichting van de doelstellingen van de training, praktische invulling van de training d.m.v. de oefeningen

De gebruikte formulieren bij de werkopdrachten zouden een iets andere opmaak mogen hebben zodat je beter puntsgewijs de uitgangspunten er uit kan halen. Dat scheelt veel bij bepalen van je... De gebruikte formulieren bij de werkopdrachten zouden een iets andere opmaak mogen hebben zodat je beter puntsgewijs de uitgangspunten er uit kan halen. Dat scheelt veel bij bepalen van je 'strategie' in de relatief korte periode dat je samen de case uitwerkt. De teksten lopen nu door zodat het eerste overzicht lastig is. Dan kan je meer de focus op het gesprek leggen.

De uitleg was goed en verhelderend. De trainer heeft veel inhoudelijke kennis en ervaring met het onderwerp. Hij kon ook goed uitleg geven in de context van specifieke vragen van deelnemers. Ook... De uitleg was goed en verhelderend. De trainer heeft veel inhoudelijke kennis en ervaring met het onderwerp. Hij kon ook goed uitleg geven in de context van specifieke vragen van deelnemers. Ook fijn dat er een hand-out met de slides beschikbaar was. Wat ik zelf prettig had gevonden was als de (toch wel droge) materie wat meer tot leven was gebracht met praktijkvoorbeelden. Bijvoorbeeld een/twee voorbeeldcasussen waarmee alle thema's geïllustreerd worden hoe dat in de praktijk er uit ziet. De inhoud bleef nu wat plat.

Doordat de ATEX niet veel tegenkom was alles voor mij nieuw en heb ik meer training nodig om het toe te passen en was de cursus voor mij te kort. Wel heb ik de basis begrippen begrepen natuurlijk.

De Heer, Kaspers is een man van de praktijk en weet waar hij over praat.