De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Goede inhoud
Kerskes
Verbeterpunten geen Sterke punten goed luisteren en veel geduld met cursisten is een goede kwaliteit van Johan Smit. Een duidelijke uitleg met diverse herhalingen op momenten dat het nodig is door...Verbeterpunten geen Sterke punten goed luisteren en veel geduld met cursisten is een goede kwaliteit van Johan Smit. Een duidelijke uitleg met diverse herhalingen op momenten dat het nodig is door goed te monitoren hoe de cursisten in de stof zitten.
De verhouding van de verdieping en generieke informatie verstrekken tijdens de training is mij goed bevallen. In het geval iemand een vraag stelde werd door trainer met voldoende diepgang op...De verhouding van de verdieping en generieke informatie verstrekken tijdens de training is mij goed bevallen. In het geval iemand een vraag stelde werd door trainer met voldoende diepgang op geantwoord.
Het was heel informatief maar had wat interactiever gemogen. Zeker omdat we een incompany training hadden zou het juist leuk zijn om vele specifieker te worden.
De locatie was geschikt. voor de cursus ideaal omdat het complex zeer variërend was. verschillende aanbouwen in diverse stijlen en afwerking. voor bouwkundige inspectie dus perfect. voldoende uitleg...De locatie was geschikt. voor de cursus ideaal omdat het complex zeer variërend was. verschillende aanbouwen in diverse stijlen en afwerking. voor bouwkundige inspectie dus perfect. voldoende uitleg van de stof en voldoende ruimte om vragen te stellen.
Training betrof een eerlijk verhaal op nog een nog nader te ontdekken / ontwikkelen vakgebied v.d. DC-installaties
Dhr. Jaimy Beringer
De training heb ik in het algemeen als leerzaam en positief ervaren. De docent heeft veel ervaring en kennis op het gebied van interne auditing. Hierdoor kon hij voldoende praktijkvoorbeelden geven...De training heb ik in het algemeen als leerzaam en positief ervaren. De docent heeft veel ervaring en kennis op het gebied van interne auditing. Hierdoor kon hij voldoende praktijkvoorbeelden geven waardoor je een concreet beeld kreeg bij de theorie. Persoonlijk had ik het fijn gevonden om het lesmateriaal eerder te ontvangen, zodat ik dit al voor de training kon doornemen. Nu werd ik na de eerste dag verrast dat er nog het e.a. in de avonduren moest gebeuren voor het uitvoeren van het "rollenspel" op de tweede trainingsdag.
De training maakt de norm levendig. Dhr. Platteschor is een uitstekende docent met een hoop kennis, praktijkvoorbeelden en is open voor vragen.
dhr. Mathijs Plompen
De training was van hoge kwaliteit.
Sterke punten: - Interactieve manier van training - Zeer kundige docent - Inzicht van kwaliteitsmanagement op strategisch, tactisch en...De training was van hoge kwaliteit.
Sterke punten: - Interactieve manier van training - Zeer kundige docent - Inzicht van kwaliteitsmanagement op strategisch, tactisch en operationeel niveau
Verbeterpunten: - Extra aandacht en een verdiepingsslag op het onderwerp van processen.
Dhr. Alexander van Heck
Ik denk dat Jay het prima gedaan heeft. ik kan het altijd zeer waarderen als een techneut vanuit passie aan het praten is. daarbij blijft de enigszins lastige lesstof toch interessant. waar denk ik...Ik denk dat Jay het prima gedaan heeft. ik kan het altijd zeer waarderen als een techneut vanuit passie aan het praten is. daarbij blijft de enigszins lastige lesstof toch interessant. waar denk ik de hele groep moeite mee had is dat er geen ja/nee antwoorden gegeven werden op gestelde vragen. In de praktijk ontstaan er veel discussies over de interpretatie van de normen met name bij PV. met de huidige normopzet is dat ook begrijpelijk, het is daarmee juist de bedoeling dat er over door technici nagedacht word specifiek per situatie echter zien we in de praktijk dat er behoefte is aan meer handvatten. persoonlijk vindt ik de ontwikkeling van de norm positief omdat het uiteindelijk de kwaliteit ten goede kan komen. waar het echter mis gaat is dat de markt hier nog lang niet klaar voor is.