De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Een verfrissende en heldere cursus die duidelijk dieper gaat dan de basis IV cursus waar voornamelijk naar de techniek word gekeken. Nu is er een leiderschap en adviserende taak verder uitgediept.
Goed gegeven, prima docent
Dhr. W.L.C. van Tongeren
Heldere uitleg en speelt door ervaring makkelijk in op vragen.
De training vond ik erg interessant en leerzaam. Alleen vond ik de duur van de cursus te kort. Naar mijn beleving zou een hele dag training beter passen bij de hoeveelheid stof die besproken wordt.
Leerzaam. Leuk interactief gehouden
De theoretische achtergrond heeft mij erg geholpen om te kunnen begrijpen wat er in de praktijk gebeurd. De vertaling van theorie naar praktijk werd erg goed gedaan in de cursus.
Dhr. heinz Goertz
Was zeer informatief heb veel geleerd en alles is nu duidelijk.
De training ging in op ISO 13485 eisen in relatie tot het ingerichte KMS in onze organisatie voor MH. Het was jammer dat het online moest gegeven worden. Er was voldoende ruimte voor het stellen van...De training ging in op ISO 13485 eisen in relatie tot het ingerichte KMS in onze organisatie voor MH. Het was jammer dat het online moest gegeven worden. Er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Er had nog gekeken kunnen worden naar specifieke documentatie in de vraagstelling is dit voldoende om de eisen van de norm en de eisen van de MDR te voldoen.
Goede training. Docent had veel kennis. Wel het idee dat er veel informatie was en weinig tijd, waardoor niet alles even goed aan bod is gekomen.
Kolsters
Leerzame training met nuttige stips ook voor niet elektrisch opgeleide technici