Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Stienstra

Enthousiaste trainer met veel ervaring en praktijkvoorbeelden.

Martin Rijsdijk

Ik had vooraf iets meer koppeling naar de praktijk verwacht. Het was voornamelijk dieper de theorie in en met een aantal brainstorm sessie met een fictief bedrijf proberen dit praktisch te vertalen.... Ik had vooraf iets meer koppeling naar de praktijk verwacht. Het was voornamelijk dieper de theorie in en met een aantal brainstorm sessie met een fictief bedrijf proberen dit praktisch te vertalen. Ikzelf had meer ruimte verwacht voor discussies over praktijkcases van de verschillende deelnemers.

Wat ik goed vond aan de training is dat er uitleg werd gegeven over hoe het boek te lezen en hoe belangrijk het is de definities te raadplegen bij het lezen van een bepaling. Ook vond ik het goed... Wat ik goed vond aan de training is dat er uitleg werd gegeven over hoe het boek te lezen en hoe belangrijk het is de definities te raadplegen bij het lezen van een bepaling. Ook vond ik het goed dat werd uitgelegd hoe de norm zich verhoudt tot andere normen en dat de norm voortkomt uit een generieke IEC norm maar dat het landen is toegestaan een eigen interpretatie van die generieke norm vast te stellen. In Nederland de NEN1010. Verder zijn door de cursusleider enkele bepalingen aangehaald waar hij zelf bedenkingen bij had (meerdere verschillende stroomketens in dezelfde buis) of uitlegde hoe enkele bepalingen zijn gebruikt (misbruikt) om onder een algemeen geaccepteerde en verwachte aansluitwijze uit te kunnen komen (i.c. het niet aarden van metalen lichtmasten, waarbij het gezonde verstand zegt dat je die wel zou moeten aarden). Uiteraard is slechts aan enkele aspecten aandacht besteed, maar dat kan niet anders voor een eendaagse training. Ik denk wel dat het tempo voor een aantal deelnemers vrij hoog lag en dat er soms een beetje van de hak-op-de-tak lijkt te worden gesprongen helpt dan ook niet. Al met al vond ik het een interessante cursusdag.

Ervaren trainer, dagen waren goed gevuld met relevante kennis. De uitleg was soms te theoretisch en te weinig praktisch, maar dat heeft met de norm zelf te maken.

De docent gaf op een leuke manier les en legde alles duidelijk uit. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen over onze eigen situaties.

Goed dat er ruimte was voor vragen. Werden door Ronald goed opgepakt. Geen vraag was te veel.

Omdat ik wat minder ervaren was dan de andere deelnemers had ik wel moeite om de vaktaal die de meesten al eigen was goed te volgen. Verrassend vond ik het dat het praktische gedeelte mooi aansloot... Omdat ik wat minder ervaren was dan de andere deelnemers had ik wel moeite om de vaktaal die de meesten al eigen was goed te volgen. Verrassend vond ik het dat het praktische gedeelte mooi aansloot bij de theorie waardoor dit meer verduidelijkte. De sfeer tijdens de training was goed met een goede balans tussen Concreet, informatief, enthousiasme en af en toe een vleugje humor.

Dhr. Luca Marsetti

Duidelijke uitleg, voldoet aan de verwachtingen, nuttig voor de uitvoering van het ISMS

Deze training heeft een paar vragen tijdens werk beantwoord zoals zonnepanelen en kabelberekening.