De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Dhr. Ravi Persaud
De training was heel leerrijk. Ik had graag wat meer praktische voorbeelden erbij hebben gehad
Mevr. H Bosch
Ik had geen verwachtingen van de training. Nog niet eerder een training gehad met betrekking tot gebruikershandleidingen dus alles was nieuw voor mij. Nu de training is afgerond heb ik geen dingen...Ik had geen verwachtingen van de training. Nog niet eerder een training gehad met betrekking tot gebruikershandleidingen dus alles was nieuw voor mij. Nu de training is afgerond heb ik geen dingen waarop ik geen antwoord heb gekregen. Wel hoorde ik dat de training normaal 2 dagen is en dat het nu is gegeven in 1 dag. Dit had wel van tevoren gemeld mogen worden zodat we wisten dat het een intensieve training was. Nu kwam het niet helemaal overeen met het programma wat op de site stond. Door het programma op de site dacht ik dat we tussendoor regelmatig gingen oefenen. Dat was niet het geval.
Mevr. Urszula Bieniek
Alles was duidelijk uitgelegd. Er was genoeg ruimte voor vragen en antwoorden. Sterke punten: goede uitleg, interessante voorbeelden, alle vragen zijn beantwoord.
In mijn ogen een goede cursus waar gediscussieerd kan worden over de uitdagingen van IV-schap. Tijdens deze discussies worden er handvatten geboden om hier dan het gewenste effect te bereiken om de...In mijn ogen een goede cursus waar gediscussieerd kan worden over de uitdagingen van IV-schap. Tijdens deze discussies worden er handvatten geboden om hier dan het gewenste effect te bereiken om de taak vervult te krijgen.
Duidelijk en doeltreffend
De training heeft mijn inzicht verder vergroot over de norm. Uit welke componenten bestaat deze en wat is de relatie tussen deze componenten. Bij een aantal abstracte onderwerpen (bijv. PMS) heb ik...De training heeft mijn inzicht verder vergroot over de norm. Uit welke componenten bestaat deze en wat is de relatie tussen deze componenten. Bij een aantal abstracte onderwerpen (bijv. PMS) heb ik een beter beeld kunnen krijgen.
Dhr. Wim Naujoks
Hele goede locatie. Een fijne trainer die makkelijk en goed communiceert. Achteraf vind ik dat relatief veel tijd is besteed aan het internet tool ipv inhoudelijk bezig zijn met de...Hele goede locatie. Een fijne trainer die makkelijk en goed communiceert. Achteraf vind ik dat relatief veel tijd is besteed aan het internet tool ipv inhoudelijk bezig zijn met de Veiligheidsladder en hoe dit te implementeren en waar loop je in praktijk tegenaan. B.v. wat Normaal krijg je 30 dagen om te proberen. Als je de cursus volgt krijg je maar een paar dagen dat vind ik echt iets wat anders moet.
Mevr. esther Haks
* Zeer enthousiaste docent met veel kennis * Fijn dat de presentatie/handboek/certificatieschema uitgeprint was zodat w aantekeningen konden maken * zeer fijne cursus locatie (ook de lunch) * groep...* Zeer enthousiaste docent met veel kennis * Fijn dat de presentatie/handboek/certificatieschema uitgeprint was zodat w aantekeningen konden maken * zeer fijne cursus locatie (ook de lunch) * groep was niet al te groot, waardoor er voor een ieder uitgebreid aandacht was om in zijn situatie te verdiepen. * voor het eerst dat ik een cursus heb gevolgd waar ik de hele dag actief bij betrokken werd en niet alleen hoefde te luisteren. (waardoor ik niet halverwege in "slaap" viel)
Vond het een prettige en duidelijke training.
Dit is al besproken als afsluiting van de training