Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Norm goed besproken. Veel geoefend. Goede trainer. Ik vraag me wel af of een tweedaagse training voldoende is om te kunnen auditen

Veel connectie met de praktijk wat het begrijpelijker maakt.

Sloot goed aan bij verwachting. Duidelijke en rustige uitleg. Oefenvragen houd je bij de les.

De praktijkvoorbeelden van Boris gaven me een goede context.

De trainer vroeg naar onze verwachtingen ten aanzien van de training en heeft hier goed op ingespeeld tijdens de training. Hierdoor konden we de lesstof direct toepassen op onze eigen organisatie.... De trainer vroeg naar onze verwachtingen ten aanzien van de training en heeft hier goed op ingespeeld tijdens de training. Hierdoor konden we de lesstof direct toepassen op onze eigen organisatie. De training heeft ons duidelijke handvaten gegeven om de afdeling kwaliteit te kunnen positioneren in de nieuw te vormen organisatie.

Snel

Docent ok 1 dag is te kort De belangen van de cursisten lagen te ver uit elkaar. Ik was als wevo calc uitgenodigd in de tussentijd ben ik monteur geworden. Voor de functie van wevo calc was de dag... Docent ok 1 dag is te kort De belangen van de cursisten lagen te ver uit elkaar. Ik was als wevo calc uitgenodigd in de tussentijd ben ik monteur geworden. Voor de functie van wevo calc was de dag waardevoller.

Prettige cursus, veel praktijk. Maar wel veel stof in een paar uurtjes

De training heeft veel informatie opgeleverd die in de praktijk goed toepasbaar is. De trainer voegt extra informatie toe naar aanleiding van vragen en past z'n programma aan naar wens. Dit levert... De training heeft veel informatie opgeleverd die in de praktijk goed toepasbaar is. De trainer voegt extra informatie toe naar aanleiding van vragen en past z'n programma aan naar wens. Dit levert voor mij een training op die toepasbaar en begrijpelijk is.

Prettige training gehad van Ziv Amit, persoonlijk en betrokken met verstand van zaken.

Er wordt een duidelijk beeld gegeven van de toepassing van de NEN en de beperkingen.