De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Goed veel praktische dingen gehoord en gezien
Henrie beschikt over een uitgebreide parate kennis en kon ons goed begeleiden met onze specifieke vragen. Hij kon af en toe de vinger op de zere plek leggen en goede aanbevelingen doen voor het werk...Henrie beschikt over een uitgebreide parate kennis en kon ons goed begeleiden met onze specifieke vragen. Hij kon af en toe de vinger op de zere plek leggen en goede aanbevelingen doen voor het werk dat we op gebied van CE nog moeten doen.
De training bevatte heldere informatie en een goede uitleg door de docent. Mede door het enthousiasme van de docent en door de indeling met opdrachten voor de cursisten was het ondanks de aard van...De training bevatte heldere informatie en een goede uitleg door de docent. Mede door het enthousiasme van de docent en door de indeling met opdrachten voor de cursisten was het ondanks de aard van de training (het is natuurlijk een beetje droge stof) goed te volgen. Complimenten hiervoor.
Rozemeijer
Eindelijk een docent die luistert naar de deelnemers. Stelde vooraf vragen wat wij graag wilden leren en heeft dit met veel voorbeelden ontzette goed gedanst. Dit heb ik hem ook gemeld aan het...Eindelijk een docent die luistert naar de deelnemers. Stelde vooraf vragen wat wij graag wilden leren en heeft dit met veel voorbeelden ontzette goed gedanst. Dit heb ik hem ook gemeld aan het einde van de dag
Hoorn
Veel tijd voor praktijk voorbeelden uit de groep cursisten
De opbouw en structuur van de ISO norm is mij duidelijk geworden. Door de opdrachten leer je al direct werken met enkele gedeeltes van de norm en daardoor deze specifieke gedeeltes interpreteren.
De 2 daagse cursus over 1 onderwerp had ik verwacht dat het saai zou zijn, maar dat was het totaal niet.
Dhr. S. Mulder
Wat ik erg leuk vond aan de training, was de constante interactie met de cursisten. Ook was er erg veel tijd voor cursisten om in ´discussie´ te gaan met de docent.
Veel afhankelijk van de kwaliteit van de trainer. In dit geval erg goed. Vraag mij af hoe je dit naar andere trainers ook zo vol kunt houden.
Gigantische ervaring en kennis heeft docent Hoogerkamp. Hij wist zijn verhaal goed te brengen met praktische voorbeelden.