De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Goede training , ik zou nog wel meer praktijkoefening er in terug willen zien.
Een van de doelen van de cursus was om enige discussie op gang te krijgen bij de diverse afdelingen. Waar staan we en wat moet er nog gebeuren om alles weer up to date te krijgen. Dat is goed...Een van de doelen van de cursus was om enige discussie op gang te krijgen bij de diverse afdelingen. Waar staan we en wat moet er nog gebeuren om alles weer up to date te krijgen. Dat is goed gelukt.
Daarnaast was de lesstof helder en werd dit ook goed duidelijk gemaakt naar de cursisten.
Prettige trainer! Door het delen van zijn ervaring en vragen stellen aan de groep zorgt hij voor een interactieve training. Zeker bij dergelijke (veel theorie) trainingen is dat erg belangrijk voor...Prettige trainer! Door het delen van zijn ervaring en vragen stellen aan de groep zorgt hij voor een interactieve training. Zeker bij dergelijke (veel theorie) trainingen is dat erg belangrijk voor het slagen van de training
Wammes
Leuke en goede trainer! Vooral de link naar de praktijk is erg nuttig en interessant.
Op basis informatie betreffende PV installatie en ontwikkeling mogelijkheden hierbij zeker een leerzame dag mogen ervaren. Aangaande inspectie / ontwerp aspect minder diepgang mogen ervaren. Plus...Op basis informatie betreffende PV installatie en ontwikkeling mogelijkheden hierbij zeker een leerzame dag mogen ervaren. Aangaande inspectie / ontwerp aspect minder diepgang mogen ervaren. Plus inspectie komt pas aan het einde van de cursusdag aan bod.
Opzet is doelgericht; sheets waren aanwezig; nette lokatie; enthousiasme
Prima training. prima docent.
Cursus was wel de moeite waard enkele dingen wist ik nog niet.