De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Slechtste Cursus die ik ooit heb gehad, de groep word niet meegenomen. Er word alleen informatie gezonden naar de groep van 8 tot 3 en er word niet gecontroleerd of het wel allemaal binnen komt.
De cursus op zich was een goede cursus. Het geeft inzicht in de NEN 1010 en pakt en aantal punten die belangrijk zijn voor het werk. Daartegenover staat dat de inhoud van de cursus te groot is voor...De cursus op zich was een goede cursus. Het geeft inzicht in de NEN 1010 en pakt en aantal punten die belangrijk zijn voor het werk. Daartegenover staat dat de inhoud van de cursus te groot is voor 1 dag cursus en je dus maar het oppervlak van de stof aanraakt.. Dat is een nadeel daar je nu een aanwijzingspunt krijgt maar niet in kan gaan op de gevallen waar je me zou kunnen zitten. De cursus had een verloop wat ( mede door de stof ) van hot naar her ging en je moest je aandacht er dus goed bij houden.
Gezien ik al even bezig was met de implementatie van ISO27001, weet ik dat de normeisen zelf vrij droge stof is en lastig om doorheen te werken. Zeker als je een goed beeld wil krijgen van waar je...Gezien ik al even bezig was met de implementatie van ISO27001, weet ik dat de normeisen zelf vrij droge stof is en lastig om doorheen te werken. Zeker als je een goed beeld wil krijgen van waar je als bedrijf staat en aan welke punten je al wel voldoet, of nog aan moet werken. Tijdens de training werden zaken nog wat meer duidelijk gemaakt, het geeft een beter beeld van hoe je de norm kunt interpreteren en dat het niet altijd zwart/wit is qua normeisen. Het meest positieve aan de training vond ik dat de trainer zelf de stof toch nog op een leuke manier wist te brengen en goed inspeelde op de deelnemers. We hadden ruimte om zelf vragen te stellen / praktijkvoorbeelden te noemen en op basis daarvan wist hij ook weer goed het tempo erin te houden als we bepaalde stof al eerder hadden besproken.
Polfliet
Enorm vermoeiend om te volgen, geen actieve deelname. Lastige vragen kon de cursusleider niet beantwoorden maar moest hij elke keer opschrijven. Veel te hoge prijs voor wat we er voor kregen.
Training had beter in 1-dagdeel (ochtend of middag) gegeven kunnen worden, duurde te lang.
Goede en ervaren trainer die vanuit zijn praktijk inhoudelijk antwoord en tips/tricks kan meegeven. met name het sparren over hoe de normeisen te lezen en interpreteren waren leerzaam en mocht nog...Goede en ervaren trainer die vanuit zijn praktijk inhoudelijk antwoord en tips/tricks kan meegeven. met name het sparren over hoe de normeisen te lezen en interpreteren waren leerzaam en mocht nog wel meer zijn... maar dan past het niet meer in 1 dag.
de heer P. Gelling
Ik dacht dat een twee lange saaie dagen zouden worden, dit was zeker niet het geval ik vond het leuk en leerzaam.
Leuke training, aardige docent. Ik moest deze training volgen, maar zal er in de praktijk niet meer veel mee doen als legionella preventie adviseur
Voor degene die al kennis heeft van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft dit cursus eerlijk gezegd geen meerwaarde. Wel voor mensen die gaan starten met het opzetten van een...Voor degene die al kennis heeft van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft dit cursus eerlijk gezegd geen meerwaarde. Wel voor mensen die gaan starten met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Uiteraard was dit cursus een bevestiging van datgene wat we al deden.
Jansen
Helaas moet ik een negatief antwoord geven. Verhaal werd saai verteld, geen enkele interactie met de zaal, en de kern (hoe zo'n berekening is samengesteld) zwaar onvoldoende belicht.