Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Deze training heeft mijn kennis over Asset Management . de trainer is h ad de training geven op een goede niveau.

Huft

De training is op zich goed ervaren echter vond ik de ruimte te klein. Ook had ik wat praktijk voorbeelden verwacht waar we klassikaal of in groepjes berekeningen zouden gaan maken. De traineer was... De training is op zich goed ervaren echter vond ik de ruimte te klein. Ook had ik wat praktijk voorbeelden verwacht waar we klassikaal of in groepjes berekeningen zouden gaan maken. De traineer was enthousiast en spraak veel uit ervaring wat ik persoonlijk als prettig heb ervaren.

Bok

Jay is een zeer energieke trainer, allen door zijn enthousiasme praat hij vrij snel en in de Bommelzaal miste ik zo nu en dan het zinsverband. Top :hij heeft heel veel parate kennis en heeft... Jay is een zeer energieke trainer, allen door zijn enthousiasme praat hij vrij snel en in de Bommelzaal miste ik zo nu en dan het zinsverband. Top :hij heeft heel veel parate kennis en heeft praktijk ervaring wat zeer prettig is.

Pascal van Someren

Heldere uitleg en uitgebreide informatie zeer nuttig

Dhr. Erik van Doorn

Er werd naar mijn mening te weinig aandacht besteed aan wat de veiligheidscultuurladder nou zo verschillend maakt t.o.v. een VCA systeem. Onze ervaring met VCL is dat het echt diep ingrijpt in de... Er werd naar mijn mening te weinig aandacht besteed aan wat de veiligheidscultuurladder nou zo verschillend maakt t.o.v. een VCA systeem. Onze ervaring met VCL is dat het echt diep ingrijpt in de organisatie, uw docent legde het voor mijn gevoel iets te veel uit als een regeling waarvoor je een organisatie in kunt richten, middelen ter beschikking kunt stellen, etc. De crux van veiligheidsladder zit hem nu net in het anders gaan denken en dat miste ik een beetje tijdens de bijeenkomst.