De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Mol
Ik heb de training van 26-10 gevolgd
Fijne training. Duidelijke uitleg door de docent. Goede voorbeelden uit de praktijk
Vlotte uitleg, doelgericht en interactief.
Mijn verwachtingen zijn volledig ingelost.
Heel prettige trainer! Brengt op een duidelijke en enthousiaste manier de informatie over en gebruikt veel van zijn praktijkervaring in de uitleg waardoor het goed te volgen is.
Beije
Een fijne update en reminder hoe het ook weer zat
Pouw legt de stof goed uit en bij vragen gaat het uitleggen totdat je het echt begrijpt.
Heuts
Praktisch gerichte training waarbij op basis van belangrijke aandachtspunten wordt ingezoomd op wettelijke eisen en voorschriften. De trainer was zeer ervaren en speelde goed in opvragen en/of...Praktisch gerichte training waarbij op basis van belangrijke aandachtspunten wordt ingezoomd op wettelijke eisen en voorschriften. De trainer was zeer ervaren en speelde goed in opvragen en/of voorbeelden vanuit de groep!
Plezierige training, waarin hij heel goed de theorie combineert met goede praktijk voorbeelden. de voorbeelden spreken ook heel goed aan bij ons.
Elizabeth
Educatieve training met veel waardevolle informatie om onze Asset in de toekomst te kunnen beheersen.