De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Het is een training waarbij er vooral theorie besproken wordt. In mijn hoofd zat dat wij de 2e dag veel zelf aan de slag zouden gaan, dus was zelf een klein beetje teleurgesteld dat dit niet het...Het is een training waarbij er vooral theorie besproken wordt. In mijn hoofd zat dat wij de 2e dag veel zelf aan de slag zouden gaan, dus was zelf een klein beetje teleurgesteld dat dit niet het geval was. Dit zegt niet zozeer iets over de trainer, maar dit zegt iets over mijn verwachting die niet overeen kwam. De training zelf is waardevol en ook goed gegeven. Alle vragen konden beantwoord of goed uitgelegd worden, waarvoor een dikke 8 gescoord wordt.
Deskundige vakmensen die ons meenamen in de SCL Cultuur trede 4 en 5. Verbeterpunt: misschien meer met casuses werken i.p.v. wat de cursisten hebben ingevuld.
Zeer aangenaam. Door de vele praktijkoefeningen in kleine groepjes leer je nog meer waar de aandachtspunten zitten en door het nadien plenair te overlopen leer je van de anderen.
Super geregeld fijn om te kunnen sparren met auditoren
Dhr. Raoul Jonkers
Ik had een algemeen verhaal vanuit de normen verwacht, maar we werden ook meegenomen in achtergrond, historie, inhoud en relaties met andere normen. Breder dan ik had verwacht.
Zeer waardevolle training. De gegeven handvatten m.b.t. duiding trede 4/5 zijn concreet en bruikbaar. Dit geldt ook voor de aangegeven verschillen tussen 2/3 en 4/5 (focus) en de verschillen tussen...Zeer waardevolle training. De gegeven handvatten m.b.t. duiding trede 4/5 zijn concreet en bruikbaar. Dit geldt ook voor de aangegeven verschillen tussen 2/3 en 4/5 (focus) en de verschillen tussen 4 en 5. Middels discussies en gedeelde ervaringen kon de input concreet gemaakt worden.
Gijs/G.J.A.S.H. van Lith
Goede duidelijke uitleg. goed interactief aspect.
Dhr. Scott Brittain
De heren hebben een knappe prestatie geleverd door een zeer leerzame en heldere cursus te geven over complexe en abstracte informatie. Verbeterpuntje zit in de gegeven informatie voordat de cursus...De heren hebben een knappe prestatie geleverd door een zeer leerzame en heldere cursus te geven over complexe en abstracte informatie. Verbeterpuntje zit in de gegeven informatie voordat de cursus is begonnen. Deze info is tegenstrijdig geweest in wat de cursist zelf mee moet nemen en wat de organisatie klaar heeft liggen op locatie.
De stof die behandeld is tot 14 uur paste bij de training werk/installatie verantwoordelijke. Daarna vond ik de stof passen bij een vop/vp training.
rob hoogendijk
Ik moet u zeggen dat in tegenstelling tot de eerste training is de dynamiek en "aansprekelijkheid" van de opvolg erg goed. ik heb veel aan de training gehad! Vond het ook een aangename dynamisch...Ik moet u zeggen dat in tegenstelling tot de eerste training is de dynamiek en "aansprekelijkheid" van de opvolg erg goed. ik heb veel aan de training gehad! Vond het ook een aangename dynamisch setting. Ik ben erg positief!