Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Spijkeren

Prima om weggezakte kennis op te frissen, goed om het gevaar van Co te benadrukken.

Zeer leerzaam, naast theorie ook rollenspel, zie je ook eigen maar ook andermans valkuilen en oplossingen en gedrag

Dhr. Dick Borg

De SCL cursus is voornamelijk gericht op productie omgevingen/sector. Persoonlijk mis ik echt richtlijnen voor de diensten sector. Wat ik persoonlijk had verwacht is een matrix naar de ISO... De SCL cursus is voornamelijk gericht op productie omgevingen/sector. Persoonlijk mis ik echt richtlijnen voor de diensten sector. Wat ik persoonlijk had verwacht is een matrix naar de ISO 9001:2015. Diverse onderwerpen hebben raakvlakken. Ik heb er zeker wat van opgestoken en er zijn mij ook handvatten aangereikt waarmee ik verder kan.

Goede theoretische basis en veel aandacht voor rollenspel

Ik ging de training zonder veel verwachtingen in, omdat de ISO normen en bijbehorende audits betrekkelijk nieuw zijn voor mij. Ik heb veel meegenomen uit de training om mee aan de slag te gaan.

Opbouw van de training was goed. De diversiteit van branches schrok mij in eerste instantie af, maar door de manier waarop de trainer dit oppakte was het juist een verrijking. Veel geleerd

Leuke afwisselende training met afwisselend leerprogramma. Tip is om document met theorie eerder dan 1 week toe te sturen.

Trainer heeft mij goede handvaten gegeven om een audit afgegeven. kon goed luisteren, goede adviezen en prima presentatie

Harkisoon

Lesmateriaal ziet er verzorgt uit en heeft een prima didactische opzet. Goede afwisseling tussen theorie (onderbouwing) en praktische oefeningen. Oefeningen sluiten naadloos aan op de behandelde... Lesmateriaal ziet er verzorgt uit en heeft een prima didactische opzet. Goede afwisseling tussen theorie (onderbouwing) en praktische oefeningen. Oefeningen sluiten naadloos aan op de behandelde stof. Docenten zijn zeer kundig! Ik heb m.b.t. dit onderwerp diverse opleidingen en nascholingen gevolgd. Specifieke onderwerpen zijn mij nooit zo goed uitgelegd als tijdens deze training.