De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
De training was prima, voor mij had er iets meer pauze in mogen zitten. Het is vrij droge stof, dan is het soms lastig om continu scherp te blijven.
Veel informatie voor een dag, misschien is een tweedaagse training beter .....
Haperen
Fijn, erg interactief en toepassing van praktijk is goed om kennis te delen.
Was praktijkgericht dus herkenbaar.
Was wel goede informatie maar niet wat ik er van verwacht ik dacht dat we ook de informatie kregen over hoe de rook gas aansluitingen moeten zijn met wat voor materiaal en hoe we dat kunnen beheren
Mij spraken vooral de interactieve discussies aan. Beide docenten gaven blijk van hun kennis en ervaring tijdens de training.
Leuk & interessant
Dhr. Mike Salemink
Positieve punten: Stapsgewijs en praktijkgericht door de normen heen gelopen. Stoffig lesmateriaal en theorie komt daardoor meer tot leven. Van tevoren leerdoelen opgesteld en achteraf gecheckt of...Positieve punten: Stapsgewijs en praktijkgericht door de normen heen gelopen. Stoffig lesmateriaal en theorie komt daardoor meer tot leven. Van tevoren leerdoelen opgesteld en achteraf gecheckt of deze zijn behaald. Hand-out van presentatie beschikbaar tijdens training, dus snel en eenvoudig aantekeningen maken bij de juiste slide. Trainer met ruime ervaring en gevoel voor humor. Goede tips m.b.t. theorie vs. praktijk. Goede interactie met 'klas'. Goede voorzieningen; lesmateriaal, schrijfbenodigdheden, lesruimte en lunch/koffie/thee/frisdrank. Voldoende pauzes. Verbeterpunten: Geen.
De training gaf correct weer welke karakteristieke elementen in een 4 / 5 organisatie herkenbaar dienen te zijn. De trainers waren deskundig. De manier van presenteren en de presentatie was minder...De training gaf correct weer welke karakteristieke elementen in een 4 / 5 organisatie herkenbaar dienen te zijn. De trainers waren deskundig. De manier van presenteren en de presentatie was minder dynamisch. Opsomming van lijsten van cultuur elementen per slide zal minder goed in het geheugen blijven hangen. Interactie tussen de deelnemers was goed. Meer aandacht voor deelnemers die de gehele training niets zeggen.
Aan de ene kant was het fijn dat we met een kleine groep waren (4 pers) waardoor je veel interactie hebt met de andere cursisten. Aan de andere kant vond ik het jammer dat ik alle opdrachten alleen...Aan de ene kant was het fijn dat we met een kleine groep waren (4 pers) waardoor je veel interactie hebt met de andere cursisten. Aan de andere kant vond ik het jammer dat ik alle opdrachten alleen moest maken. Hierdoor kon je jezelf niet echt optrekken aan de andere cursisten. De opdrachten werden niet afgestemd op de hoeveelheid cursisten.