De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Was een duidelijke cursus die goed aansloot op onderdelen bij ons bedrijf (Aweta). Verbeterpunten zijn niet van toepassing.
Dhr. Arjan Braspenning
Leuke docent welke met passie toch de droge stof goed kon overbrengen.
De docent heeft meer dan voldoende kennis van zaken en dat is heel prettig. De ondersteuning van de NEN is zwaar onvoldoende door het ontbreken van lesmateriaal (en dan te weten dat deze cursus voor...De docent heeft meer dan voldoende kennis van zaken en dat is heel prettig. De ondersteuning van de NEN is zwaar onvoldoende door het ontbreken van lesmateriaal (en dan te weten dat deze cursus voor mij al 2 keer is verschoven door jullie zodat er genoeg tijd was om dit wel voor elkaar te hebben!) Nu worden we afgescheept met een paar kopietjes en later PDF''jes in de mail waar je voor dit geld toch op zijn minst een naslagmap mag verwachten. Verder vond ik de cursus overvol. Door de grote hoeveelheid lesmateriaal was er nauwelijks tijd voor discussie. Daarnaast had ik graag wat voorbeelden willen zien van bijvoorbeeld een PSUR of een Technical File.
Veel onderwerpen aan de hand van praktijk voorbeelden behandeld.
Cursus helder, interactief en met praktisch rekenvoorbeelden en uitleg! Super!
Goede training met een enthousiaste leraar. Wel veel informatie in één dag, had graag gezien dat deze cursus uit 2 of 3 dagen bestond.
dhr. T. van de Locht
Ietwat langdradig, maar wel nuttige / duidelijke info. Mag wat korter samengevat, maar dat is afhankelijk van voorkennis van elke cursist.
Het was een fijne cursus met een duidelijk uitleg van de docent
Docent weet zijn uitgebreide kennis zeer goed over te brengen en zorgt voor een cursus met veel interactie waardoor het goed te volgen is en niet snel verveelt.
Wolde
Leuk opgezet, goed informatief zie uit naar de 2e dag