De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Zeer waardevolle training. De gegeven handvatten m.b.t. duiding trede 4/5 zijn concreet en bruikbaar. Dit geldt ook voor de aangegeven verschillen tussen 2/3 en 4/5 (focus) en de verschillen tussen...Zeer waardevolle training. De gegeven handvatten m.b.t. duiding trede 4/5 zijn concreet en bruikbaar. Dit geldt ook voor de aangegeven verschillen tussen 2/3 en 4/5 (focus) en de verschillen tussen 4 en 5. Middels discussies en gedeelde ervaringen kon de input concreet gemaakt worden.
Gijs/G.J.A.S.H. van Lith
Goede duidelijke uitleg. goed interactief aspect.
Dhr. Scott Brittain
De heren hebben een knappe prestatie geleverd door een zeer leerzame en heldere cursus te geven over complexe en abstracte informatie. Verbeterpuntje zit in de gegeven informatie voordat de cursus...De heren hebben een knappe prestatie geleverd door een zeer leerzame en heldere cursus te geven over complexe en abstracte informatie. Verbeterpuntje zit in de gegeven informatie voordat de cursus is begonnen. Deze info is tegenstrijdig geweest in wat de cursist zelf mee moet nemen en wat de organisatie klaar heeft liggen op locatie.
De stof die behandeld is tot 14 uur paste bij de training werk/installatie verantwoordelijke. Daarna vond ik de stof passen bij een vop/vp training.
rob hoogendijk
Ik moet u zeggen dat in tegenstelling tot de eerste training is de dynamiek en "aansprekelijkheid" van de opvolg erg goed. ik heb veel aan de training gehad! Vond het ook een aangename dynamisch...Ik moet u zeggen dat in tegenstelling tot de eerste training is de dynamiek en "aansprekelijkheid" van de opvolg erg goed. ik heb veel aan de training gehad! Vond het ook een aangename dynamisch setting. Ik ben erg positief!
Vanaf begin meteen lekker interactief. Goede uitleg. Goede voorbeelden/cases.
De docenten hebben een op een erg natuurlijke en daarmee prettige wijze invulling gegeven aan het programma. Hiermee is het een erg verhelderende training geweest.
Goed! Duidelijk en op een rustige manier uitgelegd. De droge stof heeft ze toch nog aantrekkelijk gemaakt.
Fijne cursus
De beste man had veel kennis. soms iets te veel, waardoor er teveel van het onderwerp werd afgeweken.