Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Ik had vooraf niet verwacht dat de trainer het zo goed bracht, enthousiast en leuk. Was een leerzame dag. Top gedaan!

Dhr. Henk van Deur

Cursus gaat over praktijk door praktijkgerichte docenten.

Tim Radermacher

Duidelijke uitleg en totaal niet saai door de wijze van les geven door Roy, beetje interactie met de cursisten erbij en de flipover als extra info.

Dhr. Dirk van de Sande

Goede ervaring omtrent het geven van de training op deze manier

Dhr. A.A. Lolkema

Het was een informatieve training, maar voor mij ontbrak de samenhang een beetje. Er was geen startpunt en eindpunt, en de materie is niet eenduidig. Dit ligt ook wel aan de manier waarop de safety... Het was een informatieve training, maar voor mij ontbrak de samenhang een beetje. Er was geen startpunt en eindpunt, en de materie is niet eenduidig. Dit ligt ook wel aan de manier waarop de safety normering werkt, maar voor mij als software engineer bij een machinebouwer had ik graag duidelijke handvaten gehad. Nu blijft het een beetje gokken, en hopen dat we goed hebben nagedacht over toepassing van veiligheid. Martijn heeft wel veel kennis, en heeft ook specifieke vragen voor mij goed kunnen beantwoorden.

Training was erg goed. Monique had veel praktijk ervaring.

Kees Dielemans

Goed opgezet ,was geen voorlezen uit het lesmateriaal erg interactief en een hoop praktijk voorbeelden.

Zeer vakkundige docent die heel goed kon overbrengen waar het om gaat. Liet veel ruimte om ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Ik heb samen met mijn collega een hoop ideeën gekregen om... Zeer vakkundige docent die heel goed kon overbrengen waar het om gaat. Liet veel ruimte om ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Ik heb samen met mijn collega een hoop ideeën gekregen om het geleerde verder binnen ons bedrijf uit te kunnen werken.

De trainer kent zijn materie door en door, op elke vraag kon dadelijk een antwoord gegeven worden, zonder ook maar iets te moeten opzoeken. Sterk!
Helaas waren wij door verkeersopstoppingen te...
Helaas waren wij door verkeersopstoppingen te laat op de afspraak en misten we de intro, en vielen we zomaar ergens middenin, maar ook voor de rest was de opleiding soms nogal wat hectisch en werd er vaak van de hak op de tak gesprongen. Ik weet niet in hoevere het mogelijk is bij een zo uitgebreide materie (het gaat natuurlijk ook vele kanten op), maar een soort van geleiding / opbouw in de cursus mis ik wel een beetje

Veel specialistische kennis bij cursusleider, dynamische cursus, veel interactie