Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Prima informatie voor de tijd die er voor staat.

Sterke punten: Theo had veel inhoudelijke kennis en kon boeiend spreken.
Verbeterpunten: iets meer praktijkvoorbeelden waren wel prettig geweest.

Ik heb de training in september gevolgd, tot een ontruiming de training onderbrak. Het inhaal moment op 30 oktober heb ik gemist.
De eerste feedback is dus voor de hand liggend: ik mis de...
De eerste feedback is dus voor de hand liggend: ik mis de laatste middag van de opleiding.

Over het deel van de training dat ik wel heb gevolgd, ben ik tevreden. De trainer was enthusiast en had veel waardevolle anekdotes om de theorie in de praktijk te schetsen. Feedback zou zijn om misschien 25% minder anekdotes te geven waardoor iets meer ruimte blijft voor theorie en rollenspel.

Het was een duidelijke training waarbij ik nu meer weet over de NEN7510.

Prima gestructureerd, informatie was relevant voor mijn rol als project leider bij een installatie eigenaar, goede kennis bij instructeur, duidelijke antwoorden op vragen

Training zit goed in elkaar, maar als het gaat over implementatie zou het m.i. van toegevoegde waarde zijn om ook de praktische implementatie van de risk controls uit Annex A / ISO 27002 te... Training zit goed in elkaar, maar als het gaat over implementatie zou het m.i. van toegevoegde waarde zijn om ook de praktische implementatie van de risk controls uit Annex A / ISO 27002 te behandelen.

Duidelijke en praktische uitleg, fijn om te volgen.

Koen Vincken

Mooie, informele en persoonlijke manier van informatie-overdracht, waar we echt wat aan gehad hebben.

De training geeft goed inzicht in de verschillende aspecten van de interne audit. De ervaren trainer haalt zinvolle ervaringen naar voren waardoor de training ook amusant is. Ik zou wel iets meer... De training geeft goed inzicht in de verschillende aspecten van de interne audit. De ervaren trainer haalt zinvolle ervaringen naar voren waardoor de training ook amusant is. Ik zou wel iets meer kleine oefeningen willen om de theorie te praktiseren.